София.От 10.00 часа в зала „Средец на хотел „Балкан президентът

...
София.От 10.00 часа в зала „Средец на хотел „Балкан президентът
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 3 юли

София.
От 10.00 часа в зала „ Средец " на хотел „ Балкан " президентът Румен Радев ще взе участие в конференция на тематика „ Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз - време за равносметка ". В нея ще взе участие и Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

***
София.
От 12.30 часа в Гербовата зала на „ Дондуков " 2 президентът ще удостои посланика на Грузия Зураб Беридзе с медал „ Мадарски конник " - първа степен.

***
София.
От 15.00 часа на „ Дондуков " 2 Румен Радев ще беседва със заместител министър-председателя и министър на външните работи на Социалистическа република Виетнам Фам Бин Мин.

***
София/Банкя.
От 9.00 часа в хотел „ Жеравна " ще бъде намерено XVI-ото издание на просветителната стратегия за възпитаници „ Небанковият финансов бранш в България ", проведено от Комисията за финансов контрол.

***
София.
От 10.30 часа в РУО София-град /ул. " Антим Първи " 17/ Ваня Кастрева ще даде брифинг за класирането след 7 клас.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция по отношение на смяна в Гражданския процесуален кодекс, проведена от: Българска асоциация на потърпевши при катастрофи; Федерация на потребителите в България; Българска асоциация за протекция на пациентите; Асоциация Активни консуматори.

***
София.
От 11.15 часа на моста пред Националния стадион „ Васил Левски " в наличието на кмета на София Йорданка Фандъкова ще бъде показан първия тестови хибриден рейс, който ще се движи в градския превоз на София по маршрута на линия 10-ТМ тестово.

***
София.
От 12.00 часа в зала „ Изток " на Народното събрание ще се организира среща на тематика „ Проблеми и вероятности пред висшето обучение у нас ". В срещата ще вземат участие народни представители, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, ректори на висшите учебни заведения, представители на работодателски, синдикални и студентски организации.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Общински съвет - Враца ще се организира публично разискване по отношение на направен Доклад за изследване и разбор на успеваемостта на настоящите обществени услуги на територията на общината от Институт по обществени действия и практики /ИСДП/.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в кв. „ Пролет " зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще открие построен със средства от Оперативна програма “Регионално развитие” подслон за бездомни лица.

***
Казанлък.
От 18.00 часа в залите на Художествената изложба в Казанлък ще бъде показана юбилейна галерия във връзка 150 години от гибелта на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на Областна администрация ще се организира Областен съвет на хора с увреждания.

***
Плевен.
От 12.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен Политическа партия АБВ ще даде конференция. В нея ще вземе присъединяване националният водач на Политическа партия АБВ Румен Петков и регионалният водач на Политическа партия АБВ Цветан Антов.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " в блок 91 Общинският консултант от ГЕРБ в Общински съвет - Пловдив, Иван Вичков ще приема жители.

***
Смолян.
От 10.00 часа на Стрелбището на ОДМВР-Смолян по случай Професионалния празник на чиновниците на Министерство на вътрешните работи - 5-ти юли, Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Смолян провежда открит шампионат по пукотевица с револвер.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР