*** София От 10:00 часа в зала „Голям Колегиум, министърът

...
*** София От 10:00 часа в зала „Голям Колегиум, министърът
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 22 октомври

*** София

От 10:00 часа в зала „ Голям Колегиум ", министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще взе участие в Годишна конференция на тематика: „ За чисто земеделие и сигурна околна среда ".

От 10:00 часа в Министерство на земеделието, храните и горите ще се състои награждаването " Най-отговорен аграрни собственик " 2019.

От 11:00 часа зам.-министър Зорница Русинова ще участва на откриването на обновената със средства по план „ Красива България " постройка на Детска ясла №1 на адрес: ул. „ Стефан Цанов " №40.

От 18:00 часа в Големия салон на Българска академия на науките, ще бъде показана книгата с журналистика " Родопа е лимит ".

От 18:30 часа, в салоните на Банка „ БНП Париба " на бул. Цар Освободител № 2, ще бъде открита изложбата " Да извадиш от забвение ".

*** Благоевград

От 11:00 часа в зала 114 в Учебен корпус № 1 на ЮЗУ „ Неофит Рилски " ще бъде открит втори районен конгрес за обществено предприемачество.

От 11.00 часа в конферентната зала в Областна администрация - Благоевград ще се организира Областна епизоотична комисия.

*** Добрич

От 10.00 часа във фоайето на Хирургическия корпус, министър Кирил Ананиев идва за разкриване на нов скенер.

*** Кранево

От 11:30 часа в хотел „ Терма Еко ", ще се състои гала по откриването на XXV Есенен семинар на Фондация Българска Памет под мотото „ Европейското, цифрово и стабилно бъдеще в ръцете на младите ". В него ще вземат участие близо 200 българчета от Македония, Молдова, Украйна, Албания, Сърбия, от Западните Родопи и региона на Тервел.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на регионална администрация ще се организира съвещание на регионалната епизоотична комисия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР