***София. От 10.00 часа в зала 1 на НДК ще

...
***София. От 10.00 часа в зала 1 на НДК ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***
София.
От 10.00 часа в зала 1 на НДК ще се организира съвещание на 49-я Конгрес на Българска социалистическа партия.

***
София.
От 10.00 часа в Департамент за информация и рационализиране на учителите, бул. Цар Борис III, № 224, ще се организира Кръгла маса на тематика: " Гражданските организации и българите в Бесарабия, Таврия и Крим ".

***
София.
От 11.00 часа в Детско-юношеския отдел на Столична библиотека ще бъде публично открита многоезичната пътуваща галерия „ Пипи Дългото чорапче и езиците на Европа ".

***
София.
От 11.00 часа в Детския отдел на Столична библиотека ще бъде открита изложбата „ Пипи Дългото чорапче и езиците на Европа ".

***
София.
От 14.00 часа в Следствен отдел към окръжна прокуратура, регион „ Красна поляна ", ще се състои работна среща за шерване на опит при работа с деца в риск от отпадане от учебно заведение и с ниска мотивация за учене.

***
София.
От 16.00 часа в изложба „ Сердика " ще се организира лиричен рецитал на Александра Ивойлова в границите на изложбата на Таня и Красимир Цанови „ Двуизмерно-Триизмерно ".

***
София.
В следобедните часове в събота на бул. „ Витоша " ще се състои митинг на вегани, който цели да притегли вниманието на хората към насилието над животни.

***
Благоевград.
От 09.00 часа в зала „ Скаптопара " Благоевград ще бъде хазаин на XIV Международен шампионат по спортна гимнастика „ Любчо Солачки ".

***
Варна.
В клуба на Вътрешна македонска революционна организация - Варна ще бъде извършена конференция на народния представител, заместник-председател на ПГ на „ Обединени патриоти " и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

***
Варна.
От 10.30 часа в Зала № 1 на Фестивален и конгресен център - Варна ще се организира тържествена промоция на Випуск 2017 на Медицински лицей -Варна.

***
Варна.
От 13.00 часа в клуба на Вътрешна македонска революционна организация - Варна, ул. „ Цар Симеон I " №26, ще се състои конференция на заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация и заместник-председател на ПГ „ Обединени патриоти " Искрен Веселинов.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в читалище „ Искра " ще гостува премиерният театър на Държавен куклен спектакъл - Русе „ Мечо Пух " по Алън Милн.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в дребна зала на МДТ „ К.Кисимов " ще бъде показан детски сценичен театър „ Тримата братя и златната ябълка ".

***
Враца.
От 10.30 часа в куклена зала на ДКТ ще се играе „ Приключение на горската полянка ".

***
Враца/ с. Бели извор.
От 16.00 часа в клуб на пенсионера в с. Бели извор ще се организира кулинарен конкурс „ Тиквени изкушения ".

***
Генерал Тошево.
От 09.00 часа на площада в град Генерал Тошево ще се състои митинг против капиталовото желание за рандеман на шистов газ в района.

***
Добрич.
От 10.00 до 17.00 часа в зала 3 на Младежки център ще се организира образование „ Основи в програмирането ".

***
Петрич.
От 12.00 часа на централния градски площад ще се организира конкурс по приложно изкуство „ Парад на хвърчилата ".

***
Пловдив.
В Аграрния университет ще се организира ХІ Есенна галерия на Бели и Вакли Маришки овце.

***
Пловдив./с. Марково.
От 16.00 часа в Конферентната зала на Хотел „ Екзотик ", с.Марково, ще се състои конференция на Политическа партия ДОСТ след съвещание на Националния съвет на партията.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в Дома на киното на ул.„ Гладстон " ще стартира благотворителна прожекция на кино лентата „ Мост към Кристо " в поддръжка на децата с лицеви аномалии. Инициативата е взаимна сред БМЧК и „ Асоциация лицеви аномалии ".

***
Пловдив.
От 17.00 часа в „ Мол Марково Тепе " ще се състои концерт на Владимир Ампов - Графа във връзка първия рожден ден на комерсиалния център.

***
Пловдив.
От 19.30 часа в междублоковото пространство на ул. „ Ландос " в регион „ Източен " ще се открие фестивалът LUMMIX. 20 деца и младежи от „ Столипиново " ще покажат гения и креативните си умения посредством магията на светлината, музиката и танците.

***
Русе.
От 18.00 часа в зала Филхармония ще стартира Шестата Национална хорова среща.

***
Севлиево/ с. Сенник.
В севлиевското село Сенник ще стартират честванията във връзка 125-та годишна от рождението на Дан Колов. От 10.00 часа пред паметника на Дан Колов ще бъде отслужена панихида в негова памет и ще бъдат положени венци и цветя. Предвидено е и посещаване в дома-музей на бореца. От 11.00 часа в салона на Народното читалище " Климент Охридски - 1988 " ще бъде открита фотоизложба и показан документален филм, отдадени на живота на " балканския лъв ".

***
Смолян/ с. Смилян.
От 10.30 часа пред читалище „ Проф.д-р Асен Златаров " - с. Смилян ще се открие 15-тото издание на Празника на фасула в село Смилян.

***
Стара Загора.
Местната група на „ Грийнпийс " - България в Стара Загора провежда разчистване на Старозагорските бани. Територията, избрана за разчистване е пътеката около реката.

***
Стара Загора.
От 09.00 часа ще се организира Петнадесети Национален Открит Турнир по Таекуон-до за купа „ Багатур - Стара Загора ".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в НЧ „ Св. Климент Охридски - 1858 година " ще се състои народен конкурс „ Млад краевед-родоизследовател ".

***
Чепеларе.
От 11.00 часа на площад „ Олимпийски " ще бъде открит „ Картоф Фест в Чепеларе ".

***
Шумен.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на управлението на Синдикат „ Висше обучение и просвета " към КНСБ.

***
Шумен.
От 12.00 часа в концертната зала на Младежкия дом ще се състои формалното разкриване на Националния конкурс за млади реализатори на известна музика „ Съзвездие 2017 ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР