*** София От 10.00 часа в Аулата на Софийския университет

...
*** София От 10.00 часа в Аулата на Софийския университет
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 1 октомври

*** София

От 10.00 часа в Аулата на Софийския университет ще бъде публично открита академичната образователна година на найстарото висше учебно заведение в България.

От 11.00 часа президентът Румен Радев ще организира среща на „ Дондуков " 2 с първия заместител министър-председател на Социалистическа република Виетнам Чъонг Хоа Бин.

От 11:00 часа, с тържествена гала Академията на Министерство на вътрешните работи ще означи 50 години от основаването на Висшата специфична школа и началото на образователната 2019/2020 година.

От 11.00 часа УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов " ще регистрира активността на плана „ Координиран мултисекторен отговор към домашното принуждение, посредством въвеждане на главен пакет от услуги ".

От 13.30 часа в постройката на Агенцията за нуклеарно контролиране, министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще взе участие в формалното връчване на лиценз за удължение периода на употреба на шести блок на АЕЦ „ Козлодуй ".

От 13.30 часа заместник-министърът на труда и обществената политика и началник на Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси " (ОПРЧР) Зорница Русинова ще посети Дома за остарели хора „ Надежда ".

От 15.30 в зала 238 Комисията по правни въпроси към 44-ото Народно заседание ще организира съвещание.

От 16.00 часа Нейно кралско височество Дана Фирас, принцеса на Йордания, и министърът на туризма Николина Ангелкова ще посетят Рилския манастир.

От 17.00 часа в хотел „ Хилтън " президентът Румен Радев ще взе участие във конгрес „ 30 години от смяната " във връзка 25-ата годишнина на Фондация „ Фридрих Еберт " в България. На форума ще участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

От 18.00 часа в Централния боен клуб в столицата публично ще бъде показана новата книга на Красимир Каракачанов, отдадена на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор
Александров.

*** Бургас

От 11:00 часа в пространството към Часовника " Движение България на жителите " -Бургас ще открие предизборната си шатра (павилион), с което ще даде формален старт на
акцията си.

*** Велико Търново

От 11.00 часа пред Ректората на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий " ще бъде обещано тържествено начало на новата академична година.

*** Пловдив

В 11.30 часа в Многофункционалния обществен център при БЧК ще започва Обществена столова, в която 70 възрастни хора ще получават топъл обяд всекидневно.

*** Първомай

От 11.00 часа министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще взе участие в формалното разкриване на новите индустриални мощности на предприятието „ Булконс
Първомай " ООД.

*** Русе

От 10.00 часа в зала „ Свети Георги " на Областната администрация ще се организира съвещание на Постоянно настоящата междуведомствена регионална епизоотична комисия.

*** Смолян

От 14:00 часа, в зала 201 на Областна администрация Смолян, Постоянната регионална епизоотична комисия ще организира съвещание в уголемен състав, във връзка със появяването и разпространяването на заболяването Африканска чума по свинете.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на регионална администрация ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР