*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София От 10:00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 12 ноември

*** София

От 10:00 часа ще се организира съвещание на Столичен общински съвет.

В зала „ Тържествена " на Военна академия „ Г. С. Раковски " министърът на защитата Красимир Каракачанов ще открие интернационалната научна конференция „ Дългосрочни провокации за развиване на средата на сигурност и създаване на качества на Въоръжените сили ".

От 10:00 часа в зала „ Рубин " на хотел „ Рамада ", МТСП провежда кръгла маса за показване на законодателни оферти за рационализиране на изплащането на пенсии от втория дирек.

От 11.00 часа в зала „ Запад " на Народното събрание, Българска социалистическа партия инициира спор за възстановяване на изборното законодателство.

От 11.00 часа управлението на Съюз на демократичните сили ще даде конференция на ул. " Г.С.Раковски " 134, с цел да
разяснява Бюджет 2020 и да показа предложенията на партията.

От 11:00 часа, в заседателната зала на Националния съюз на трудово-производителните кооперации (ул. " Дондуков " 11, ет. 5), ще се организира конференция, на която ще бъде показано положението на трудово-производителните кооперации в България, изводите и оценките от 100-годишната активност, достиженията и проблемите пред българските кооперации.

От 13:00 часа Народното събрание ще организира изключително съвещание.

От 14.00 часа в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет. Ще бъде разискван план на Национална стратегия за развиване „ България 2030 ", импортиран от министъра на финансите Владислав Горанов.

От 15:30 часа в заседателната зала на третия етаж в Министерския съвет, вицепремиерът Томислав Дончев дружно с представители от Централното координационно звено към Министерския съвет ще показват актуализирания обществен модул ИСУН 2020.

От 17.30 часа в изложба „ Сезони " (Дом на културата „ Средец ", ул. „ Кракра " №2 А) вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие галерия с фотографии и детски рисунки от фонда на интернационалната асамблея „ Знаме на мира ".

*** Благоевград

От 10:00 часа в постройката на ЮЗДП управлението на Югозападното държавно дружество ще организира консултация за политиката и практиката в региона на възлагане осъществяването на действия и за използването на дървесина в държавните горски територии в обсега на предприятието.

От 11.00 часа в постройката на Областна администрация - Благоевград ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия.

*** Варна

От 11:00 часа в хотел „ Черно море ", зала " Варна " ще се организира конференция с екипажа направил рекордното секване на Черно море с ветроходната яхта Espresso Martini и съветския общоприет консул Владимир Климанов.

*** Враца

От 15.00 часа в Конферентната зала на Общиностния център за деца и фамилии ще се състоят на практика образования на медицински експерти от учебното и детско опазване на здравето, свързани с обслужването на заболели с диабет.

От 17.00 часа, в Конферентната зала на Общинския съвет, ще се организира социална консултация по отношение на приемане на план на Наредба за изискванията и реда за потреблението на спортни обекти, благосъстоятелност на Община Враца и за финансиране и подкрепяне на физическата интензивност, физическото образование, спорта и спортно-туристическата активност, с която се регламентира потреблението и поддържането на спортните обекти и уреди, общинска благосъстоятелност, както и финансирането на действия, свързани с развиването на физическата интензивност и образование, както и на спорта и спортно- туристическата активност.

*** Дупница

От 9.30 часа в постройката на Общината, ще се организира акция по кръводаряване под мотото „ В кръвта ти е да спасяваш животи ".

*** Кюстендил

От 09.00 часа в Административен съд ще се състои съвещание по дело против решение на ОИК Кюстендил за избор на кмет на Община Кюстендил.

*** Ловеч

Он 10.30 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще открие реновираната постройка на районно управление (на МВР) - Ловеч.

*** Нови Пазар

От 14.00 часа в Община Нови Пазар ще се организира демонстрационна лекция за пътна сигурност пред възпитаници.

*** Перник

От 10.30 часа, регионалният шеф на Перник Ирена Соколова привиква първите съвещания на новите общински препоръки.

*** Пловдив

В 10.00 часа във фоайето на Областната администрация ще се състои публична гала по встъпване в служба на новия регионален шеф Дани Каназирева.

*** Плевен

От 10.30 часа в зала,,Плевен " на Областна администрация новите 41 общински съветници в състава на Общински съвет - Плевен, кметът на Общината Георг Спартански и определените кметове на кметства за мандат 2019-2023 година ще положат клетва.

От 14.00 часа в Актовата зала на Община Плевен Георг Спартански ще бъде посрещнат публично във връзка встъпването му в служба втори мандат и ще бъде отслужен церемониален водосвет.

*** Смолян

От 15.30 часа, в постройката на ОДМВР - Смолян ще се открие „ Детска полицейска академия ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР