*** София От 10.00 часа на в ул. „Георг Вашингтон

...
*** София От 10.00 часа на в ул. „Георг Вашингтон
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 29 август

*** София

От 10.00 часа на в ул. „ Георг Вашингтон " № 22, омбудсманът Мая Манолова провежда полемика за Брекзит по проблемите на българите във Англия.

От 11.00 часа в заседателната зала на Националната профилирана болница за интензивно
лекуване на хематологични болести /НСБАЛХЗ/ (София, ул. „ Пловдивско поле " 6) ще се организира конференция за показване на звено за психична и немедицинска грижа.

От 12.30 часа АБВ ще даде конференция в централата на партията.

От 14.00 часа в пресклуба в постройката на Народното събрание ще се организира първият постоянен брифинг на Централната изборна комисия по отношение на подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове.

От 14.00 часа в постройката на Министерския съвет министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с новоизбрания ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

От 18.00 часа в Националния военноисторически музей на ул. „ Черковна " 92 в София ще бъде открита документалната галерия „ Борба и страдалчество.

*** Велики Преслав

От 10.00 часа в ул. „ Иван Вазов " № 14 ще бъде формалното разкриване на Център за социална поддръжка и Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии.

*** Велико Търново

От 9.00 часа в Голяма зала на Общината ще се организира постоянна сесия на Общински съвет - Велико Ттрново.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на някогашния ръководител на зоналния съвет на БФС Георги Велинов по отношение на изпълнително дело против него от ЧСИ Мария Глушкова в интерес на „ 7 дни спорт ".

*** Видин

От 14.00 часа в конферентната зала на Община Видин на 6 етаж, кметът Огнян Ценков ще се срещне със спортистите и треньорите от Спортен клуб по кану-каяк " Ванто ", с цел да им връчи грамота за реализирани високи резултати през 2019 година

В 20.30 часа в постройката на Община Видин ще се състои среща с Лепа Брена.

*** Златоград

От 18.00 часа на ул. „ България " наоколо до блок №128, така наречен „ Текстилски блок " ще бъде осъществена първа копка за отбелязване старта на четвъртия план, изпълняван от Община Златоград с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година, процедура BG16RFOP001-2.002 „ Енергийна успеваемост в периферните райони-2 ".

*** Каварна

От 10.30 часа в заседателната зала на Община Каварна шефът на Националния исторически музей доцент доктор Бони Петрунова ще организира конференция за тазгодишните
археологични открия на нос Калиакра.

*** Кюстендил

От 14.00 часа ще се организира съвещание на Общинския съвет в Кюстендил.

*** Перущица

От 18.00 часа на площад „ 27-ми Априлий “ вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде посетител на честването на 50 години град Перущица.

*** Плевен

От 09.00 часа ще се организира постоянната сесия на Общинския съвет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР