*** София.От 09.30 часа VI състав на Специализирания наказателен съд

...
*** София.От 09.30 часа VI състав на Специализирания наказателен съд
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 10 януари 2018

***

София.
От 09.30 часа VI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван Г., Чавдар Г. и Павел Б. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа XVI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мирослав С., Данаил А. и Георги К. за изнудване.

***
София.
От 10.00 часа ХII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван М., Марио Г., Методи З. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа VIII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Георги И., Димитър П., Найден В. и други за образуване и управление на незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в зала сутерен в Перформ Бизнес Център ще се организира кръгла маса със заглавие „ Да върнем Витоша на жителите ".

***
София.
В 11.30 часа в зала „ Запад " на Народното събрание делегацията на Групата за другарство в Милли Меджлиса на Азербайджан ще беседва с ръководителя на Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия Халил Летифов.

***
София.
В 12.50 часа на Терминал 2 на летище „ София " се завръща Ръководителят на 26-та Национална Антарктическа Експедиция и Директор на Българския Антарктически Институт проф. дн Христо Пимпирев.

***
София.
От 13.30 часа IV състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Дандинсон Д., Маркс Б. и Принс Б. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 16.00 часа в Централната софийска синагога, ОЕБ „ Шалом " ще даде конференция, на която ще бъдат оповестени годишният календар със събития в цялата страна, самодейността „ 75 години - Незабравените лица на спасението " и издаването на книга с имената и историите на незнайните български спасители; идното издание на първа по рода си книга за историята на българската еврейска общност; акцията #WeRemember на Световния еврейски конгрес във връзка 27 януари - Международния ден за възпоменание на Холокоста; разкриване на петицията „ Да кажем НЕ на езика на омразата в българските медии ".

***
София.
От 18.30 часа от площад „ Независимост " и ще тръгне по жълтите павета жители ще стачкуват в отбрана на Национален парк „ Пирин ".

***
София.
От 19.00 часа в Дома на киното, Посолството на Република Азербайджан ще бъде хазаин на вечер на азербайджанското кино в границите на Sofia MENAR Film Festival.

***
Асеновград.
От 09.00 часа в храм „ Св. Атанасий Велики ", пловдивският митрополит Николай ще отслужи Архиерейска света Литургия.

***
Асеновград.
От 09.30 часа в Районен съд-Асеновград ще се гледа делото против Борис Р., упрекнат в незаконно разваляне на непозната недвижима движимост - помещение за комерсиална активност.

***
Асеновград.
Асеновград ще означи тържествено 140-тата годишнина от Освобождението на града от турско иго. Тържественото честване ще стартира в 12.00 часа с поклонение пред паметника на военачалник Виктор Дандевил. От 17.30 часа в Исторически музей-Асеновград ще се състои откриването на гостуващата галерия „ Нашето Освобождение " на Военноисторически музей - Плевен.

***
Бургас.
От 16.30 до 18.00 часа в централата на Политическа партия ГЕРБ (ул. „ Конт Андрованти " 5) общинският консултант Антон Вечерников ще има приемен ден с жители.

***
Бургас.
От 19.30 часа в Културен център „ Морско казино ", Академията за млади дами в Бургас провежда събитие на тематика „ Моите права ".

***
Варна.
От 09.00 часа в храм „ Св. Атанасий ", Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан ще оглави празнична Архиерейска св. Литургия. От 18.00 часа в храма ще се организира среща - диалог с архимандрит Максим, който е предстоятел на храм „ Св. Архангел Михаил " в Таксиархис - Република Гърция.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ (ул. „ Георги Бенковски " №1), общинският консултант Веселин Ангелов ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 в Община Велико Търново ще се състои конференция по отношение на идния театър на сцената на МДТ „ Константин Кисимов ", с който ще бъде маркирано настъпването на Китайската Нова година.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа на пл. „ Майка България " ще се организира митинг в отбрана на Национален парк „ Пирин ".

***
Видин.
От 13.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на тематика „ Проблемите в Българската православна черква и аргументите за тях ".

***
Видин.
От 15.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Сдружение Свободен юношески център по план CB007.22.1.012 " Youth Riders " (Младежки пътници), финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ-ИПА България-Сърбия.

***
Враца.
От 10.00 часа в Конферентна зала на Община Враца, екипът по ръководство и осъществяване на планове Енергийна успеваемост в многофамилни жилищни здания в гр. Враца - Проект 1 и Проект 2 провежда конференция по отношение на реализацията на двата плана.

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина № 24 ще се играе куклен театър „ Косе Босе " на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе ".

***
Добрич.
От 13.15 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " ще се състои литературно четене с драматизация „ Ала в приказките всичко е допустимо " във връзка 390 години от рождението на Шарл Перо.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в кабинета на ръководителя на Общински съвет ще се организира конференция във връзка идно съвещание.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в Художествена изложба „ Владимир Димитров - Майстора " ще бъде открита галерия живопис на Димитър Стоименов.

***
Пазарджик.
От 11.00 часа Окръжният съд в Пазарджик гледа делото против кмета на Община Белово Костадин Варев.

***
Пазарджик.
От 18.30 до 20.30 часа на площад „ Константин Величков " ще се състои втори митинг под мотото „ Пазарджик: Да защитим Пирин, да защитим България! ", като част от националния митинг „ Да спасим Пирин! ".

***
Панагюрище.
В 11.00 часа с поклонение и поднасяне на цветя пред паметника на Райна Княгиня и в къщата-музей, ще бъдат маркирани 162 години от рождението и.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 на Окръжен съд-Пловдив ще се гледа делото, формирано по тъжба на подсъдимия и митинг на Окръжна прокуратура - Стара Загора, с която подсъдимият Христо Тиляшев е приет за отговорен в причиняване на гибел по несъобразителност и причиняване на телесни повреди на четири лица.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Окръжен съд-Пловдив ще се гледа делото против Ахмед Муса. Делото се преглежда за повторно, откакто Върховен касационен съд анулира присъдата на Пловдивския апелативен съд и го върна за ново разглеждане от различен правосъден състав.

***
Пловдив.
В 18.30 до 20.00 часа на площад „ Съединение " в града ще се състои трети митинг в отбрана на Национален парк „ Пирин ".

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с жителите: Петър Попов и Ясен Михайлов от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Западен " на ул. „ Царевец " № 9; Гошо Къчков, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Северен " на бул. „ Марица " №91; Пенчо Малинов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. „ Коста Паница " №5; Веселин Маневски, от 16:00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. „ Академик Петър Динеков " № 1А.

***
Сливен.
От 17.30 часа в зала „ Сирак Скитник " ще бъде показана изложбата „ София комикс експо 2017 ".

***
Смолян.
От 10.30 часа в постройката на Община Смолян, ще се организира конференция на тематика „ Данъчно-осигурителна акция 2018 ".

***
Смолян.
От 11.30 часа в Зала 115 на Областна администрация - Смолян ще се организира конференция, на която ще бъде предоставена информация по отношение на промени в общественото законодателство и оказана поддръжка на лица и фамилии от дирекциите „ Социално подкрепяне " в област Смолян през 2017 година

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния спектакъл ще се играе постановката „ Голям колкото дребна ябълка " от Петър Анастасов.

***
Шумен.
От 13.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Шумен ръководителя на школата " А и Б " Бисерка Йовчева ще показа присъединяване на шуменските информатици на олимпиада в Казахстан.

***
Шумен.
От 14.00 часа в VI-то ОУ ще се състои съвещание на ПК „ Просвета, обучение и просвета.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР