София.От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия

...
София.От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 10 юли

София.
От 09.30 часа в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет ще се организира седмичното съвещание на Съдебната гилдия към Висш съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Триадица " на Резиденция „ Бояна ", под патронажа на президента Румен Радев, ще се организира кръгла маса на тематика: „ Хората с увреждания като запас за първичния пазар на труда - провокации и решения ".

***
София.
От 10.00 часа в зала 142 в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " ще се организира съвещание на Обществения съвет към Комисия по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция на конференция ще бъдат показани позитивните резултати от първия стадий на плана за започващи компании „ АКСЕЛЕРАТОР Северозападна България ".

***
София.
От 11.00 часа в постройка на посолството на Турция (бул. „ Васил Левски " № 80), посланикът на Република Турция в България, Н. Пр. доктор Хасан Улусой ще даде конференция във връзка втората годишнина от осуетения опит за прелом в Турция, проведен на 15 юли 2016 година

***
София.
От 11.30 часа в постройка на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда на бул. Никола Вапцаров 51Б) публично ще бъде открит Аджибадем Сити Клиник Център за асистирана репродукция.

***
София.
От 12.30 часа управлението на Политическа партия АБВ ще даде конференция в централата на партията.

***
София.
От 13.00 часа в постройката на бул. „ Г. М. Димитров " 42, Националната следствена работа ще показа доклад за активността си за първото шестмесечие на годината.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа заместник-председателят на СОС Милка Христова и националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " проф. Георги Михайлов ще бъдат разполагаем на софиянци в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. „ Леге " №10, етаж 1.

***
София.
От 17.00 часа в Българската стопанска камара ще се организира съвещание на Общото заседание на АОБР, с присъединяване на ръководителите начленуващите организации - АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ. Ще бъде разисквано настоящото положение на обществения разговор и мястото на работодателските организации в него. Членовете на АОБР ще одобряват проект за работата на асоциацията за второто полугодие на 2018 година Дневният ред на съвещанието планува и координиране на обща позиция по отношение на идните договаряния за минималните осигурителни приходи (МОД) за
2019 година

***
Варна.
От 11.00 часа ръководителят на Синдиката на българските учители Янка Такева ще се срещне с кмета Иван Портних във фоайето пред зала „ Варна " на Община Варна.

***
Варна.
От 13.00 часа в зала „ Варна " на Община Варна ще се организира конференция за „ синята зона ".

***
Пловдив.
От 10.30 часа в „ Гранд хотел Пловдив " заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев ще открие осведомителните дни по процедура „ Насърчаване на предприемачеството ".

***
Пловдив.
От 16.00 до 18.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Тракия " в блок 91, общинският консултант Иван Вичков ще има приемен ден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР