*** София От 09.30 часа в сградата на ВСС на

...
*** София От 09.30 часа в сградата на ВСС на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 16 юли

*** София

От 09.30 часа в постройката на Висш съдебен съвет на ул. „ Екзарх Йосиф “ 12 ще се състои съвещание на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Oт 10.00 часа на полигона на Националната работа за защита в Доброславци президентът Румен Радев ще следи постоянни тактически занятия на чиновниците на НСО.

От 10.00 часа в зала 1 в постройката на Столична община ще се организира встъпителна конференция по плана за възстановяване качеството на атмосферния въздух в Столична община посредством замяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични други възможности.

От 11.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира готовността за стартиране в употреба на закрития плувен басейн в парк „ Възраждане “.

От 13.00 ч. в зала „ Изток “ на Народното събрание ПГ „ Обединени патриоти “ провежда публично разискване на показания на 21 май 2020 година нов закон за отбрана на физическите лица при несъстоятелност, уреждащ статута на така наречен частен банкрут. Официално изказване на участниците в разискването ще бъде обещано в 15.00 ч. в зала „ Запад “.

Oт 13.30 часа в постройката на президентството на „ Дондуков “ 2, президентът Румен Радев ще се срещне с президента на КТ Подкрепа “ Димитър Манолов и на КНСБ Пламен Димитров.

От 18.00 часа Институтът по социология „ Иван Хаджийски “ провежда събитие на тематика „ Що е лява политика през днешния ден и има ли тя почва у нас? “.

*** Видин

От 10.30 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ публично ще бъде подписано Споразумение за общи политически дейности в община Видин сред структурите на Политическа партия ГЕРБ и Коалиция Съюз на демократичните сили.

*** Разград

От 10.30 часа, в зала № 712 на Областната администрация ще се организира съвещание на краткотрайната регионална преброителна комисия за подготовка, организация и осъществяване на преброяването на територията на региона.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 363 на Община Шумен ще се организира конференция по плана за създаване на обществени жилища в гр. Шумен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР