***София. От 09.30 часа в Перформ Бизнес Център, ул. „Позитано

...
***София. От 09.30 часа в Перформ Бизнес Център, ул. „Позитано
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 27 януари 2018

***
София.
От 09.30 часа в Перформ Бизнес Център, ул. „ Позитано " 2, ще се организира Конференция „ Влиянието на фермите за скъпи кожи ".

***
София.
От 10.30 и от 12.30 часа в Балната зала на Двореца на пл. „ Александър I " ще се състои вторият концерт от поредицата „ По следите на гения " с гост-солисти и музиканти от Симфоничния оркестър и Смесения хор на БНР.

***
София.
От 18.00 часа в Гьоте-институт ще се организира самодейността „ Културни панели " - поредност от полемики за ролята и бъдещето на културата в Европа.

***
Асеновград.
От 14.00 до 21.00 часа в постройката на Туристическия информативен център ще се организира туристическият конгрес „ Планинарско кино ".

***
Благоевград.
От 11.00 часа на площадното пространство сред Регионален исторически музей и постройката на някогашния Младежки дом ще бъде обещано началото на акцията отдадена на казуса с бездомните кучета - „ Не купувай, осинови ".

***
Боровец.
От 11.00 часа в Сноу парк „ Бороспорт " пред хотел „ Рила " ще стартират рисковите демонстрации по сноуборд „ Стинки Сокс сноубординг демо ".

***
Варна.
От 12.00 часа в Катедрален храм „ Успение Богородично " - Варна ще бъде тържествено посрещната чудотворната икона „ Одигитрия Байталска ", която идва от Украйна.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в новата зала на Общинския съвет ще се организира образование на шефове на обществени услуги, на специалисти и управлението на общинската дирекция „ Социални действия и опазване на здравето " за новите промени в нормативната уредба.

***
Велинград.
От 13.30 часа в местността Юндола ще бъде даден първият старт на Държавното състезание по ски насочване.

***
Добрич.
От 10.00 часа Община Добрич провежда поклонение и полагане на цветя на Паметника на успеха (паметник на ген.-лейтенант Цимерман) във връзка 140 години от Освобождението на града от османско иго. От 11.30 часа от началото на пешеходната зона при „ Стара къща " ще стартира военноисторическа възстановка на посрещането на съветските войски, освободили Хаджиоглу Базарджик.

***
Перник.
От 10.00 часа в централната градска част ще стартират спортните фестивални дефилета в границите на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „ Сурва ". От 11.00 часа пред Двореца на културата ще бъде открита Втора сцена за гостуващите задгранични групи. По същото време в Общинския юношески дом ще се проведат креативен ателиета за деца „ Сподели Сурва ". От 18.00 часа в Сурвакарско село ще стартира фолклорната стратегия „ На площада ". От 19.00 часа в Първо предверие на Двореца на културата ще се организира среща с гостуващите задгранични групи „ Приятели без граници ".

***
Перник.
От 19.00 часа на площад „ Кракра " ще стартира концертът „ Хайде на хорото ", който ще се организира в границите на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „ Сурва ".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в палата 7 на Международен панаир Пловдив ще стартира сватбеното ревю Weddings & Events Expo 2018.

***
Разград.
От 17.00 часа в Художествената изложба „ Проф. Илия Петров " ще бъде открита историческа галерия „ Разград по време на Руско- турските войни от 18 и 19 век ".

***
Русе.
От 11.00 часа евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев ще открият взаимен информативен офис на ул. „ Райко Даскалов " № 2 (под Часовника). По-късно членовете на групата на ЕНП в Екологичен потенциал ще прегледат ледените фигури - част от Ruse Ice Fest 2018. По обяд Новаков и Радев ще проведат работна среща с кмета на Община Русе Пламен Стоилов. В 16.00 часа в зала 1 на Областна администрация - Русе ще се организира среща на евродепутатите с членове на Младежкия парламент в Русе.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Република България „ Захарий Княжески " Музикално общество „ Борис Христов " провежда представянето на арии и ансамбли от рядко поставяни опери с присъединяване на Борис Христов.

***
Стара Загора.
От 16.00 часа с прожекция на документалния филм „ Култ " ще бъде открит „ МЕНАР Филм Фест ".

***
Шумен.
От 11.30 часа в читалищния салон на НЧ „ Асен Златаров-1872 " ще стартира конкурс за най-хубаво дивдядовско вино и за домакински суджук.

***
Шумен. /с. Осмар.
От 18.00 часа в Ритуалната зала ще се организира 19-то издание на обичайна Винария.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР