*** София От 09.30 ч. 2-ри състав на Софийски градски

...
*** София От 09.30 ч. 2-ри състав на Софийски градски
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 4 февруари

*** София

От 09.30 ч. 2-ри състав на Софийски градски съд ще гледа дело против Мария и Свилен Велеви.

От 09.30 ч. 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа дело против Богдана Димитрова, Минчо Казанджиев и Тотка Симеонова с предмет занемареност в изключително огромни размери.

От 09.30 ч. 21-ви състав на Специализирания углавен съд ще гледа дело против Евгени Крусев с предмет – закононарушение по работа.

От 10.00 ч. 12-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Ценка Георгиева и Николай Николов за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания углавен съд ще гледа дело против Цветан Василев и група с предмет образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 ч. 16-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Виктор Боцев и група за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.30 ч. 15-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Димитринка Фурнаджиева и група за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 до 13.00 в УМБАЛ „ Св. Иван Рилски ще се състои безвъзмездна консултация с доктор Рая Петрова (хематолог).

От 10.30 23-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Нуртен Хасан за произвеждане по член 65 от Наказателно-процесуален кодекс – молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 11.00 ч. 16-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Александър Александров, Стефан Стефанов, Анатолий Хунев и други за изнудване.

От 13.00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23 от партията ще дадат конференция.

От 13.00 до 16.00 в УМБАЛ „ Св. Иван Рилски ще се организира безвъзмездна консултация с доктор Божил Робев (онколог).

От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания углавен съд ще гледа дело против Магдалена Иванова и група за длъжностно заграбване в изключително огромни размери.

От 14.00 ч. 7-ми състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Румен Хаджиев и група за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 ч. 21-ви състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Красимир Първанов и група за формиране и управление на проведена незаконна група.

*** Асеновград

Oт 11.00 ч. на гробището в града ще се организира погребението на Йорданка Бижева – дълготраен шеф на ОУ „ Отец Паисий “ - село Тополово.

*** Благоевград

От 11.00 пред паметника на Гоце Делчев ще се състои обред по поднасяне на цвете и венци във връзка 148-годишина от рождението на революционера.

*** Българово

От 10.00 ч. в църквата „ Свети Атанасий “ ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на убитите през 1878 година православни християни и поданици на село Урум Еникьой (днешния град Българово).

От 11.00 часа във връзка 142 години от освобождението на град Българово ще бъдат поднесени на цветя и венци пред паметната плоча и костницата в двора на църквата „ Свети Атанасий “.

*** Варна

От 10.00 часа в стаята на общинския консултант в Общината ще се организира съвещание на Постоянната комисия „ Архитектура и градоустройство “.

От 13.00 часа в стаята на общинския консултант в Общината ще се организира съвещание на Постоянната комисия „ Европейски въпроси и интернационално съдействие ".

От 14.00 часа в стаята на общинския консултант в Общината ще се организира съвещание на Постоянната комисия „ Собственост и стопанство ".

От 16.00 часа в стаята на общинския консултант в Общината ще се организира съвещание на Постоянна комисия „ Култура и духовно развиване ".

От 19.00 ч. „ Кармен –сюита “ и „ Пахита “ ще бъдат показани в Държавна опера – Варна.

*** Гоце Делчев

В 12.00 часа пред паметника на Гоце Делчев на централния площад в града ще стартират честванията във връзка 148-годишина от рождението на революционера.

*** Казанлък

От 17.30 ч. в Музея на фотографията ще бъде открита историческа галерия „ Писма от Одрин “ със фотоси на Генчо Стайнов от Балканската и Междусъюзническата войни.

*** Кюстендил

От 17.30 часа в залата на Възрожденското учебно заведение ще бъдат показани книгите „ Културно – историческото завещание в интервала на българското възраждане” на доктор Атанас Панчев и „ Сакрално: чудесата покрай нас” на доктор Мариана Праматарова.

*** Пещера

От 17.30 ч. в изложба „ Проф. Веселин Стайков “ ще бъде открита галерия от фотографии на Ваня Христова, представящи хубостта на българската носия от всички фолклорни области на страната.

*** Пловдив

От 09.00 ч. в 10 зала на Окръжен съд – Пловдив ще бъде прегледано дело против срещу подсъдимите Борис А. и Григор Ал.

От 09.30 ч. в зала 2 на Районен съд – Пловдив ще бъде прегледано дело против Р.Н. и против В.К.

От 10.00 ч. в зала 1 на Апелативен съд – Пловдив ще бъде прегледано дело във връзка митинг против присъда на Окръжен съд – Пловдив.

От 15.00 ч. в зала 1 на Районен съд –Пловдив 22-ри углавен състав ще прегледа дело против Г.Г. – зам. кмет на р-н „ Западен “ при Община гр.Пловдив, упрекнат по тази причина, че в качеството си на длъжностно лице - шеф в „ Кризисен център за деца “ – гр.Пловдив, е присвоил непознати пари в общ размер от 4118,11 лева

От 09.30 часа министър Красимир Вълчев щее бъде в Първо главно учебно заведение „ Христо Смирненнски “ в Провадия, а в 10.30 часа – в Професионалната гимназия по селско стопанство „ Земя “.

*** Русе

От 11.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се организира съвещание на Постоянно настоящата междуведомствена регионална епизоотична комисия.

*** Сливен

От 08.30 ч. на Огневи комплекс „ Батмиш “ край Сливен ще се организират огневи стрелби.

*** Стара Загора

От 11.00 ч. в Оперен спектакъл ще бъде показан спектакълът за деца " Макс и Мориц ".

От 19.00 ч. в Драматичен спектакъл ще гостува държавна такса „ Стефан Киров “ – Сливен “ с „ Непоправимо “.

*** Шумен

От 10.00 часа, в зала 203 на общината ще има брифинг на тематика: Пети народен конкурс „ Децата на България пеят, танцуват, рисуват “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР