*** София. От 09.00 до 14.45 часа в МОСВ, министърът

...
*** София. От 09.00 до 14.45 часа в МОСВ, министърът
Коментари Харесай

Предстоящи събития за 22 юни

***
София.
От 09.00 до 14.45 часа в Министерство на околната среда и водите, министърът на околната среда и водите Нено Димов и посланикът на Държавата Израел у нас Н. Пр. госпожа Ирит Лилиан ще открият семинар за интернационалното водно ревю WATEC 2017 (12-14 септември 2017 година, Тел Авив).

***
София.
От 10.00 часа в постройката на Министерство на регионалното развитие, Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще разиска с представители на Българска социалистическа партия методите за привършване на процедурата по даване на Дом – монумент комплекс връх „ Бузлуджа “ на партията.

***
София.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще се организира съвещание на Пленума на Висшия правосъден съвет.

***
София.
От 09.30 часа в Специализирани углавен съд ще се гледа делото против Радослав Б., Мариян К. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа е се организира съвещание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа в кабинет 227 във ВМА, медицински експерти от Клиниката по дерматология и венерология към здравното заведение ще правят безвъзмездни профилактични прегледи за пигментни петна и рак на кожата. Предварително записване на телефони: 02/92 25 809; 02/92 25 023 и 02/92 25 002.

***
София.
От 10.00 часа в централната зала на хотел „ Форум “ ще се състои национална конференция „ Кураж, честност и професионализъм в турбулентни времена “.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирани углавен съд ще се гледа делото против Росен Ч. и Полина И. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирани углавен съд ще се гледа делото против Роза П., Валери М., Ивайло Г., Кирил С. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 1 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Христо Монов, някогашен изпълнителен шеф на БДЖ (чл. 219 от НК).

***
София.
От 10.00 часа във Военномедицинска академия ще се организира взаимно занимание с органите на пожарна сигурност и отбрана на популацията на Министерство на вътрешните работи.

***
София.
От 10.00 часа в бизнес постройката на НДК Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще взе участие във конгрес, отдаден на развиването на интелигентните градове.

***
София.
От 11.00 часа в постройката на Народното събрание, ПГ „ Обединени патриоти “ и Сдружение АСОРИ (Асоциация за обществена отговорност и развиване посредством иновации) провеждат експертна кръгла маса във връзка правенето на план на Закон за българския език.

***
София.
От 11.00 часа в националния пресклуб на Българска телеграфна агенция, Националното съдружие на частните лечебни заведения /НСЧБ/ и Центъра за отбрана на правата в опазването на здравето ще дадат конференция на тематика „ Остри и хронични проблеми на опазването на здравето сега. Възможни решения. “.

***
София.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция, „ Съюз на пенсионерите - 2004 " и съдружни сътрудници ще дадат конференция на тематика „ За преизчисляване на пенсиите на българските пенсионери – излаз в безизходицата “.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирани углавен съд ще се гледа делото против Кирил Г. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирани углавен съд ще се гледа делото против Ваньо В., Живко Б., Илия И. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирани углавен съд ще се гледа делото против Владимир Н., Томи Х. и Стоян С. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
Апелативният профилиран углавен съд ще гледа като втора инстанция дело по ограниченията за неотклонение на арестуваните митнически чиновници от Митнически пункт „ Кулата “.

***
София.
От 19.30 часа в зала 1 на НДК Фондация Орлин Анастасов показва оперите „ Селска Чест “ и „ Палячи “.

***
Асеновград.
От 14.00 часа в Градска библиотека „ Паисий Хилендарски “в Асеновград ще стартира Национално образование по съвременен библиотечен мениджмънт и модерни библиотечни услуги за общинските библиотеки по проект„ Повишаване на обучителния потенциал на мениджъри и чиновници в общинските библиотеки ", финансиран по стратегия „ Еразъм + “. Обучението продължава и на 23 юни.

***
Асеновград.
От 17.30 часа ще се състои публична гала за отбелязване на 35-годишния празник на Градска библиотека „ Паисий Хилендарски ”. Ще взе участие Камерен хор на библиотекарите от Република България „ Захари Княжески ” – Стара Загора, ще бъдат връчени и грамоти за сполучливи партньорства.

***
Благоевград.
В Университетския център „ Бачиново " към ЮЗУ „ Неофит Рилски “, от 14.00 часа, ще бъде открита XXVI Международна конференция за млади учени.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Георги Бенковски ” №1, общинският консултант Веселин Ангелов ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Бюрото по труда.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Хотел „ Премиер “ ще се организира Информационен ден на тематика: “Подкрепа на деинституционализация на грижите за деца “.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Кабинета на кмета ще се организира Посещение на Негово Превъзходителство Душан Щраух - дипломат на Чешката Република.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на кмета на Община Павликени инж. Емануил Манолов по отношение на идната празнична стратегия.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в Кабинета на кмета ще се организира Брифинг във връзка визитата на Душан Щраух.

***
Велико Търново.
От 12.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на президента на КНСБ Пламен Димитров.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в РНБ „ П. Р. Славейков ” ще се организира премиера на книга за Соломон Паси – показва Максим Минчев, общоприет шеф на Българска телеграфна агенция.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в огромна зала на МДТ „ К. Кисимов “ ще бъде показана постановката Хъшове “.

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Летния спектакъл ще се състои Концерт на Кичка Бодурова със специфичното присъединяване на Стоянка Мутафова.

***
Велико Търново.
От 20.30 часа на Паметник “Асеневци “ ще бъде проведено Латино врати с UN BESO - „ Арт лято “.

***
Враца.
От 12.00 часа в заседателна зала на Областна администрация, ще се организира работен семинар на Българска стопанска камара.

***
Добрич.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе “ ще бъде показан романът „ Любовта и гибелта на Първия след Бога “.

***
Добрич.
От 20.00 часа в скейтпарка в града ще се състои концерт на група ATTAXIC.

***
Карлово.
От 13.00 в зала „ Васил Караиванов “ на Община Карлово ще се открие националната научна конференция „ Васил Левски и Вътрешната революционна организация в битката за национално избавление ”. Конференцията ще продължи и на 23 юни.

***
Нова Загора.
От 11.00 часа в Градско гробище, ул. „ Пенко Енев “, в Деня наизуст и тъга, напомнящ за започване на Великата Отечествена война, посланикът на Русия в България Анатолий Макаров ще взе участие в тържествено разкриване на реновирания монумент на братската могила на 31 руски боец.

***
Пловдив.
В 10.30 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие обновената къща „ Клианти “ - новата перла на Старинен Пловдив на ул. „ Тодор Самодумов “ №3А.

***
Пловдив.
В 11.30 часа в заседателната зала на община Пловдив ще се състои конференция за показване на концерта, с който ще бъде открит „ Есенен салон на изкуствата Пловдив – 2017 “.

***
Пловдив.
От 19.30 часа в Club Fargo в " Лъки " - Дом на киното ще се състои прожекцията на 3 кино лентата на режисьорката Розалия Димитрова. Проектът се реализира с финансовата поддръжка на община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2017 година. Входът е свободен.

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация - Русе ще се организира постоянно съвещание на Постоянната секторна комисия в региона на туризма и околната среда.

***
Сливен.
В 14.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се състои среща на кмета Стефан Радев с представители и треньори на спортните клубове.

***
Сливен.
В 15.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се състои на кмета Стефан Радев с общински съветници.

***
Смолян/ с. Киселчово.
В Артел 13 – с. Киселчово ще се организира Ателие „ Еньовденски изцеления “, част от програмата на Фестивала на дивите цветя в Родопите.

***
Стара Загора.
В 10.30 часа в Регионалния исторически музей, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров и регионалният шеф Гергана Микова ще посрещнат представители на дипломатическия корпус.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в дребната зала на хотел „ Мериан Палас ” - Стара Загора ще се организира среща с актрисата Татяна Лолова, притежател на Голямата премия за ново българско кино „ Златна липа ” 2016 година.

***
Хасково.
От 17.30 часа на сцената на л. „ Свобода “, Духовият и Народният оркестър провеждат летен концерт за жителите и гостите на града.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация ще се организира съвещание на Областната комисия по сигурност на придвижването по пътищата.

***
Шумен.
От 14.00 часа в СУ „ Й. Е. Български “ ще се организира съвещание на Постоянната комисия „ Просвета, обучение и просвета ” към Общински съвет - Шумен.

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала 203 на Общината ще се организира съвещание на Постоянната комисия „ Здравеопазване и обществена политика ” към Общински съвет - Шумен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР