*** София От 09.00 часа в Зона 21, ул. „Христо

...
*** София От 09.00 часа в Зона 21, ул. „Христо
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 30 октомври

*** София

От 09.00 часа в Зона 21, ул. „ Христо Белчев " 3, сутерен, Националният център по публично здраве и разбори (НЦОЗА), провежда разговор по план: „ RECOVER-E: Мащабно приложение на психичноздравни грижи, основани в общността, за хора с тежки психологични болести в Европа ".

От 11.00 часа в огромната зала на Столична община президентът Румен Радев ще взе участие в тържественото заседание, отдадено на 75 години от основаването на Съюза на учените в България.

От 14.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет ще се организира съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие.

*** Асеновград

В 10.30 часа в ПГ „ Цар Иван Асен II " (Цветните) ще се организира изнесен урок по родолюбие на тематика „ Станимашки будители ".

В 10.30 часа в зала № 305, ет. 3 в постройката на Община Асеновград ще бъде дадена заключителна конференция за привършване на дейностите по плана за рехабилитация на ВиК мрежа с създаване на ПСОВ и отчитане на постигнатите резултати.

В 12.00 часа на Пречиствателната станция за отпадъчни води ще се състои формалната гала „ рязане на лента " на план „ Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа с създаване на ПСОВ за гр. Асеновград, България ".

*** Бургас

От 10.00 часа в зала „ Георги Баев " на КЦ " Морско казино " ще се организира първото съвещание на Общински съвет Бургас- мандат 2019-2023 година

*** Велико Търново

От 10.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Бюрото по труда, Инспекцията по труда и Дирекцията за обществено подкрепяне.

*** Видин

От 17.30 часа в Регионална бибилотека „ Михалаки Георгиев " краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на Община Видин инж. Цветан Асенов ще бъде посетител на откриването на документална галерия „ Всичко, което съм сторил, сторих го за Отечеството ". Експозицията е във връзка Деня на будителите.

*** Добрич

От 11.00 часа в Бизнес-залата в Общината, ще се организира осведомителна среща по плана за патронажна грижа за възрастни хора.

*** Кюстендил

От 10.30 часа в постройката на Общината ще се организира среща по отношение на плана " Остани чист, кажи НЕ на корупцията ".

*** Пловдив

От 9.00 часа в хотел „ Империал ", Аграрен университет - Пловдив провежда районна работна среща на тематика „ Възможности и ограничавания за потребление на пречистени отпадъчни води в селското стопанство ".

*** Плевен

От 10.00 часа ще дадат конференция Политическа партия АБВ - националният водач на АБВ Румен Петков и регионалният водач Цветан Антов.

*** Стара Загора

От 9.00 часа в храм „ Св. Теодор Тирон " ще бъде отслужена заупокойна света литургия в памет на митрополит Методий Кусев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР