*** София От 09.00 часа в зала „Витоша“ на Витоша

...
*** София От 09.00 часа в зала „Витоша“ на Витоша
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 25 януари

*** София

От 09.00 часа в зала „ Витоша “ на Витоша парк-хотел ще се състои Заключително събитие на Програма „ Едно учебно заведение за всички “ - Фаза 2 (2016-2020).

*** София./с. Григорево

От 09.30 часа в храм „ Св. Григорий Богослов “ в село Григорево ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия за отбелязване на св. Григорий Богослов.

*** София

От 10.00 ч. в Националния замък на културата българският еврокомисар комисар за нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша Мария Габриел ще открие Националния научно-образователен фестивал „ Намереното потомство “.

От 11.30 ч. пред Народното събрание ще се организира мирна акция, част от международната самодейност срещу ескалацията на напрежението и започването на нова война с Близкия изток, в която ще вземат присъединяване над 50 организации, работещи в областта на мира.

От 19.00 ч. в „ Ялта клуб “ ще бъдат маркирани две години от основаването на Издателство " Библиотека България ".

От 19.30 ч. в изложба “OBORISHTE 5” полската виртуозна цигуларка Магдалена Филипчак ще показа еклектична стратегия с шедьоври за цигулка и пиано дружно със театралната си партньорка, американската пианистка Джесика Ксилина Осбърн.

*** Бургас

От 16.30 ч. книжовен клуб – читалня „ Малкият принц “ в Бургас започва национална акция за поощряване на четенето.

*** Варна

От 11.00 часа пред входа на някогашната фабрика " Първи май " ще се организира групово посещаване на Вековния чинар във варненския квартал „ Аспарухово “.

От 13.00 часа в Юнашки салон ще се организира карате шампионат „ Купа Ичи Геки ".

От 15.00 часа на Морската гара корабите от Втората непрекъсната противоминна група на НАТО (SNMCMG 2) ще бъдат отворени за визити от жители.

*** Враца

От 10.30 ч. в куклената зала на ДКТ ще бъде показана постановката „ Червената шапчица “.

*** Кюстендил

От 11.00 часа в залата на Възрожденското учебно заведение ще бъде открита галерия с оръжейни експонати от времето на Освободителната война 1877-1878 година, в която ще бъде показана първата имитация на Самарското знаме.

*** Монтана

От 11.00 часа в парк „ Свети Дух “ ще стартира еко-акция под наслов „ Зелена Монтана “.

*** Стара Загора

От 11.00 ч. в Оперния спектакъл в Стара Загора ще бъде показан интерактивния театър за деца „ Клин Клан “.

От 11.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „ Захарий Княжевски “ ще бъде извършена среща с оперния артист – тенор Бойко Цветанов, възпитаник на Борис Христов.

От 14.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „ Захарий Княжевски “ ще бъде излъчен кино лентата „ Да се помирим след сватбата “.

От 16.00 ч. в залата на първия етаж на Регионална библиотека „ Захарий Княжевски “ ще бъде излъчен кино лентата „ Алжир отвисоко “.

*** Хасково

В зала „ Спартак “ ще започва Първи шампионат по мини футбол за фенове и непрофесионалисти „ Купа на кмета 2020 “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР