*** София От 09:00 часа в зала 6 на НДК,

...
*** София От 09:00 часа в зала 6 на НДК,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 19 ноември

*** София

От 09:00 часа в зала 6 на НДК, ще се организира среща-дискусия на тематика: „ 5G: умна промяна и напредък ". Участие в полемиката ще вземат: Иван Димитров, ръководител на Комисията за контролиране на съобщенията;Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и съобщенията; проф. д.ик.н. Стати Статев, ректор на Университета по национално и международно стопанство и шеф на Институт по стопанска система и политики.

От 09:00 часа в хотел „ ИнтерКонтинентал ", Дипломатическият институт, със съдействието на дирекциите „ Организация на обединените нации и съдействие за развиване " и „ Външноикономически връзки " в Министерство на външните работи, провежда семинар на тематика „ По пътя към многогодишната рамка на Р България за подкрепяне на развиването и филантропична помощ за интервала 2020-22 година "

От 10.00 часа във Военна академия „ Георги Стойков Раковски ", президентът Румен Радев ще взе участие в отбелязването на празника на Сухопътни войски.

От 10:00 часа в заседателната зала „ София " на Столичния общински съвет, ще се организира съвещание.

От 10:00 часа, в централата на КТ „ Подкрепа ", ще се организира съвещание на двата Национални протестни комитета на КТ „ Подкрепа " и на КНСБ, на което ще се разискват бъдещите взаимни дейности по отношение на предлагането първият ден от краткотрайната неработоспособност (болнични) да не се заплаща от работодателите от 1 януари 2020 година и да остава за сметка на работещите.

От 10:30 часа в Международен център - УниКредит Булбанк (ул. „ Аксаков " 8), ще се организира конференция, отдадена на 25-ия Ежегоден благотворителен базар на Международен женски клуб - София. В конференцията присъединяване ще вземат: - Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб - София; Ангелина Лякова, координатор на 25-ия благотворителен базар; Ивайло Иванов, шеф на Интер Експо Център; Теодора Петкова, ръководител на Управителния съвет и основен изпълнителен шеф на „ УниКредит Булбанк ".

От 10.45 часа на ул. „ Никола Габровски 30 " ще се организира брифинг на Националния щаб в границите на пълномащабно обучение „ Защита 2019 година ", управителен от министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

От 11.00 часа в постройката на " Черковна " 90 ще се организира брифинг на Специализираната прокуратура и ГДБОП за обезвредена проведена незаконна група за произвеждане на неистинен документи.

От 11.30 часа, в зала „ Мусала " на хотел „ Хилтън ", заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще съпредседателства съвещание на Съвместния комитет за наблюдаване на Програмата за трансгранично съдействие Интеррег V-A Гърция - България 2014- 2020 година

От 13.00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча " -23, ще се организира конференция на партията.

Oт 13.00 часа в Интер Експо Център, ще се организира осмото издание на Предприемаческа борса.

От 17.00 часа пред Аулата на СУ „ Св. Климент Охридски " на бул. „ Цар Освободител " -15, ще се организира публична гала за връчване на премиите „ За дамите в науката " със специфичното присъединяване на вицепрезидента Илияна Йотова.

*** Варна

От 10.30 часа в зала „ Варна " в постройката на Общината ще се организира конференция на Фондация „ Карин дом " по отношение на оповестяването на интернационален архитектурен конкурс за абстрактен план на нова постройка на Карин дом.

*** Велико Търново

От 14.00 ч. на територията на Кризисния център за лица в кв. „ Зона Б " ще се организира засаждане на 20 дръвчета за отбелязване на 20-ата годишнина от разкриването на първия за югоизточна Европа SOS Младежки дом.

*** Севлиево

От 10.00 часа в МБАЛ - Севлиево ще бъде намерено обновеното детско поделение. Ще участват Цвета Караянчева и Бойко Борисов. От 11.00 ч. в „ Идеал Стандарт - Видима " ще се състои формалното разкриване на осъвременения цех за санитарна арматура, което съответствува с честванията във връзка 85- годишнината на компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР