*** София От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще

...
*** София От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 3 февруари

*** София

От 09.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за формиране и управление на проведена незаконна група на Д.М., И.М., А.Д., Ц.Р., Р.Р и други

От 09.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за формиране и управление на проведена незаконна група на С.М., Р.Й. и П.Б.

От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за формиране и управление на проведена незаконна група на И.И., Х.Г., А.С., С.Х., Й.Й., Б.Р., Ф.А., А.Х., Г.А. и К.К.

От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за присъединяване в управлението на незаконна организация или група на Б.И., И.И., В.И., В.А. и Ц.Б.

От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за формиране и управление на проведена незаконна група на В.Р., Г.Г. и Д.Г.

От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело за персонално укривателство на И.Х.

От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за формиране и управление на проведена незаконна група на Д.Ф., Б.Б., Й.Ч., С.С. и Н.Н.

От 10.30 часа Съветът за партньорство към Висшия правосъден съвет ще организира първото си съвещание в зала № 107 в постройката на Висш съдебен съвет.

От 11.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за формиране и управление на проведена незаконна група на О.М., Г.И., Т.Р., Е.С., З.Т., М.Г., Н.П., Т.Т., Г.Е., Е.Г., Н.Д., В.С., Е.С. и У.Ш.

От 13.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за изнудване на В.Д. и И.М.

От 14.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа наказателно дело от общ темперамент за присъединяване в управлението на незаконна организация или група на И.Г. и М.А.

От 16:00 ч. в офиса на Национална пациентска организация (ул. „ Любен Каравелов “ №3) ще се организира Кръгла маса, отдадена на пациентските права.

*** Благоевград

От 11:00 часа, във Военен клуб - Благоевград ще се организира конференция във връзка отбелязването на 10 години от основаването на Драматичен спектакъл " Проф. Енчо Халачев “.

*** Бургас

От 19.00 часа в Културен център „ Морско казино “ в Бургас ще бъдат излъчени спомагателни прожекции на филмите " Аз, Леонардо " и " Микеланджело: безконечност ".

*** Варна

От 09.00 часа в Регионалното ръководство на образованието - град Варна. министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще дава отговор на журналистически въпроси. В 9.40 министър Вълчев ще бъде в Основно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “, с. Старо Оряхово, а в 11 часа - в Детска градина „ Мечо Пух “ в гр. Долни чифлик. В 14.20 ч е планувано посещаване в Детска градина „ Детелина в гр. Дългопол, а в 15 ч – в СУ „ Св. Климент Охридски “.

*** Видин

От 13.00 часа в постройката на Регионален бизнес развъдник, ул. „ Христо Ботев “ № 93, офис „ Европа Директно-Видин “, ще се състои заключителна конференция за показване на резултатите от план „ Трансгранично религиозно завещание “.

*** Пловдив

В 09.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се организира съвещание по делото, формирано по тъжба на подсъдимия Г. Г. против присъда, постановена от Окръжен съд – Стара Загора на 10.09.2019 година С нея той е приет за отговорен за сформиране на неистинен документи.

В 09.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се състои съвещание по делото против В. К., Н. М. и Р. М., упрекнати за владеене за разпространяване на екстази в изключително огромни размери.

В 09.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против О. Д. и неговият татко М. Д., упрекнати за предизвикваме на гибел на две лица и междинна телесна щета на едно лице по несъобразителност при ръководство на лек автомобил.

В 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се състои съвещание по делото, формирано по митинг на Окръжна прокуратура – Хасково и по тъжби от подсъдимите против присъда на Окръжен съд – Хасково. Подсъдимият Н. Н. е приет за контрабанда на 103 кг хероин през Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево “ в съучастничество с Г. С.

В 14.30 часа в зала 9 на Районния съд ще се организира съвещание по делото против И.М., упрекнат за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта – пол. чиновници при районно управление (на МВР) – гр. Раковски, както и за нанасяне на лека телесна щета на полицейски чиновник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР