*** София От 09.00 часа в сградата на Министерски съвет

...
*** София От 09.00 часа в сградата на Министерски съвет
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 14 януари

*** София

От 09.00 часа в постройката на Министерски съвет ще се състои Коалиционен съвет.

От 09:30 часа, в Българска фондова борса на ул. „ Три уши “ 6, ет. 5, ще се организира връчване на годишните награди на БФБ.

От 09.30 часа в Софийски градски съд, 2 състав, НОХД № 2238/2019 година против чешкия жител Никола Молчан (чл. 115 НК).

От 11.30 часа в Пресклуб България ще се организира конференция на Националната асоциация на бойните спортове в България.

От 13.00 часа в Унгарския културен институт ще се организира Василица.

От 13.00 часа след отчетно-изборна конференция на Политическа партия АБВ в централата на партията на ул. „ Врабча “ № 23 ще се организира конференция с присъединяване на ръководителя на партията Румен Петков и Георги Кючуков – член на ИБ на АБВ.

От 13:00 часа на ", ул. " Христо Стефчов " № 2, Столична община провежда публична гала „ Първа копка “, с която ще се даде началото на строително-монтажните работи на обект „ Осигуряване на инфраструктура за основаване на 5 нови обществени услуги в общността “.

От 14.00 часа в Дома на Европа на ул. „ Георги Раковски “ № 124 вицепремиерът Екатерина Захариева ще взе участие в полемика, отдадена на Хърватското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

От 18:00 часа в изложба „ Академия “, ул. „ Шипка “-1, ще се организира галерия на Ивана Енева „ Глината – вълнуваща материя “.

От 18.30 часа в Литературен клуб „ Перото “, НДК вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде посетител на представянето на книгата „ Втората България “ на журналиста Милена Димитрова.

*** Белово

В 17.45 часа пред постройката на Община Белово ще бъде посрещнат президентът Румен Радев. От 18.00 часа на площад „ Освобождение “ Румен Радев ще одобри почетния строй на 68-а бригада „ Специални сили “. В 18.15 часа президентът ще произнесе слово.

*** Благоевград

От 14.00 часа в зала № 2 на Административния съд, ще се организира първо съвещание по делото за оспорените компетенции на кмета на Общината.

*** Варна

От 07.30 часа пред Съдебната палата във Варна окръжният прокурор на Окръжната прокуратура във Варна Красимир Конов ще даде повече информация по случая с палежа във варненския квартал „ Владиславово “, при който починаха двама души и бяха нанесени обилни материални вреди.

От 12.00 часа в Стаята на общинския консултант в постройката на Община Варна ще се организира конференция на групата на Възраждане в Общинския съвет на тематика: • Управлява ли добре ВиК водните запаси? На конференцията ще участват: Костадин Костадинов, Георги Георгиев Веселин Куванджиев - някогашен зам. шеф на ВиК Девня и ВиК специалист и други ВиК специалисти и чиновници на ВиК.

От 19.00 часа във Фестивален и конгресен център – Варна ще бъде показана новата суперпродукция на режисьора акад. Людмил Стайков, цифрова версия по знаменитатата трилогия „ Хан Аспарух “. Филмът се демонстрира неслучайно за първи път точно във Варна, след двете закрити прожекции в Дома на киното и Българска академия на науките в София.

*** Велико Търново

От 15.30 часа в къща музей „ Алеко Константинов “ ще се състои показване книгата на Михаил Вешим „ Германският пациент “.

От 17.00 часа в ХГ „ Николай Павлович “ ще се организира разкриване на изложбата „ Златните страници на българската илюстрация. Бешков и учениците му “.

*** Добрич

От 10.30 часа в постройката на Окръжната прокуратура в стая 608 ще бъде даден брифинг във връзка досъдебното произвеждане по случая със половото принуждение над три малолетни деца.

*** Ловеч

От 17.30 часа в камерната зала на ЛН „ Наука 1870 година “, ще бъдат връчени премиите „ Спортист на годината “ и „ Треньор на годината “.

*** Пловдив

В 12.30 часа в зала " Хоризонт " на Университета по хранителни технологии ще се състои конференция на новия ректор проф. Пламен Моллов.

*** Разград

От 14.00 в постройката на ОДМВР ще се организира брифинг.

*** Шумен

От 09.30 часа в Окръжен съд- Шумен е планувано съвещание по делото „ Хитрино ".

От 10.00 часа в зала 203 на общината ще бъде даден брифинг по отношение на строителството на завода за преправка на боклуци.

От 13.30 часа, в зала 363 на общината ще се организира публично разискване на Бюджет 2020 на община Шумен.

От 17.30 часа в Регионална библиотека „ Стилиян Чилингиров” гостува Николай Илчевски с показване на сборника си с разкази „ Записки от селската кръчма”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР