*** София От 09.00 часа в комплекс „Спортна София 2000

...
*** София От 09.00 часа в комплекс „Спортна София 2000
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 11 ноември

*** София

От 09.00 часа в комплекс „ Спортна София 2000 " в Зона Б5 ще стартират надпреварите от 32 Национален шампионат за деца в риск.

От 09.30 часа I-20 състав на Софийски градски съд ще гледа гражданско дело против Столична община за мръсния въздух в София.

От 09.45 часа в книжовен клуб „ Перото " в НДК се провежда форумът Младата Кръгла маса.

Неврохирургът доцент доктор Зафер Оркун Токташ ще организира безвъзмездни съвещания за мозъчни тумори и гръбначни болести в център „ Медикъл Караджъ ".

От 10.00 часа в Чешкия център в София на ул. „ Г. Раковски " № 100 ще се състои конференция на тематика „ Нежната гражданска война. 30 година по-късно ".

От 10.00 часа в Конферентната зала в Ректората на Софийския университет „ Св. Кл. Охридски " ще бъде открита Петнадесетата национална конференция по нравственос „ Етика и софтуерен риск ".

От 10.30 часа в УМБАЛ „ Александровска " ще се проведат безвъзмездни проучвания за зараза с вируса на хепатит С при мъже и дами.

От 10.30 часа в Централна поща на ул. „ Гурко " № 6 ще бъдат пуснати в приложимост пощенско-филателни издания.

От 10.30 часа в Гербовата зала на „ Дондуков " № 2 президентът Румен Радев ще връчи националния байрак на участниците в 28-та българска Антарктическа експедиция.

От 11.00 часа в региона на НДК ще бъде засадено лирово дърво в памет на хората, след чиято гибел, с помощта на дарените органи са избавени човешки животи.

От 14.00 часа в заседателната зала на ЧЕЗ на бул. „ Цариградско шосе " № 159 ще се организира търг за продажба на неенергиен обект в гр. Симитли.

От 14.30 часа 25 състав на Софийски градски съд ще гледа дело против Румен С., упрекнат за укриване на налози в изключително огромни размери.

От 15.00 часа в Общинската изборна комисия на ул. „ Московска " № 33 ще бъдат импортирани тъжби на издигнатите и подкрепени от Българска социалистическа партия претенденти за кметове на столичните региони „ Искър ", „ Люлин " и „ Красна поляна " против решенията, с които са оповестени за определени кметовете на посочените региони.

От 17.30 часа пред Министерство на земеделието, храните и горите ще се организира Национален митинг на пчеларите под надпис „ Стоп на геноцида над българския народ ". Шествието ще стигне до Съдебната палата и Парламента.

От 18.00 часа в Литературния клуб на Столична библиотека на пл. „ Славейков " № 4 ще се организира среща с Анджела Родел - преводач на м. ноември в Столична библиотека.

От 18.30 часа в Гьоте-институт на ул. „ Будапеща " № 1 ще се открие интернационалното издание на изложбата Pass the Ammo, с която се отбелязва 30-годишнината от рухването на Берлинската стена.

От 18.30 часа протестиращи ще затворят „ Цариградско шосе " по отношение на отваряне на център за лекуване на наркозависими лица на територията на УМБАЛ „ Света Анна. "

От 20.00 часа в Зала 1 на НДК ще се организира концерт на Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени ".

*** Асеновград

От 11.00 часа в Зала № 2 на Районния съд ще се прегледа дело против Георги Т. за причиняване на материални вреди.

*** Благоевград

От 10.00 часа в зала „ 22 септември " ще се организира първа сесия на Общински съвет - Благоевград.

От 13.00 часа в Университетски център - Бачиново ще бъде открита Национална научно-практическа конференция на тематика: „ Системноструктурни подходи за възстановяване на противодействието против корупционни закононарушения в Република България ".

*** Варна

От 08.30 часа в притвора на храм „ Св. Атанасий " ще бъде отслужена Света Литургия.

От 11.00 часа в Радио Варна ще се състои конференцията отдадена на връчването на Наградите на клуба за изявени средношколци за 2018-2019 година " Ротари-Евксиноград ", която ще се организира както следва.

От 13:00 часа в зала „ Пленарна " на община Варна ще се организира първото съвещание на новият общински съвет. То е свикано със заповед на регионалния шеф Стоян Пасев според Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.
Преди началото на тържествената сесия клетва ще положат определеният за нов мандат кмет на Варна Иван Портних, кметовете на региони и на обитаеми места в общината, както и всички 51 съветници.

От 15.30 часа в Градската концертна зала ще се организира Лектория за здравната общественост на тематика „ Диабет в детска възраст - предварителна защита и лекуване ".

*** Горна Оряховица

От 10.30 часа ще се състои съвещание на Общинския съвет.

*** Добрич

От 09.30 часа в Детска градина № 8 ще се организира куклен театър „ Забързана приказка ".

От 19.00 часа в Концертна зала на Младежки център - Добрич ще се състои Комедийно шоу „ беше ми 100лично ".

*** Дупница

От 11.00 часа в залата на Община Дупница ще се организира първо съвещание на новоизбрания Общински съвет.

*** Ловеч

От 10.00 часа в читалище „ Наука-1870 " ще се организира тържествено съвещание на новоизбрания Общински съвет на Ловеч.

*** Пловдив

От 09.15 часа 10 углавен състав на Районния съд ще гледа дело против Димитър В. и Петър П. за причиняване на имотни вреди в изключително огромни размери.

От 09.30 часа в зала № 1 Окръжният съд ще прегледа дело против Димитър Т. за причиняване на гибел по несъобразителност при злополука.

От 10.00 часа в Зала № 1 на Апелативен съд ще се гледа делото против иранския жител В.Н. за нелегално преместване на недопечен морфин.

От 10.00 часа в зала „ Съединение " на Регионалния исторически музей ще се състои първото съвещание на новоизбрания Общински съвет.

От 11.00 часа в 10 зала Окръжният съд ще гледа делото против Ивелин А. за съзнателно ликвидиране.

От 18.00 часа в Радио Пловдив на ул. „ Дондуков " № 2 ще бъде открита галерия от епиграми и карикатури.

*** Пловдив/Община Родопи

От 15.00 часа в зала Общински съвет ще се организира среща за показване на стратегии за деца в риск на Фондация „ За Нашите Деца ".

*** Полски Тръмбеш

От 16.00 часа ще се състои съвещание на Общинския съвет.

*** Радомир

От 10.30 часа в салона на Народно читалище „ Напредък - 1895 " ще се организира тържествена сесия на новоизбрания Общински съвет.

*** Русе

От 14.00 часа ще се състои съвещание на Общинския съвет в Русе.

*** Сапарева баня

От 14.00 часа ще се организира първото съвещание на Общинския съвет.

*** Смолян

От 14.30 часа в Административен съд - Смолян ще се прегледа дело по тъжба на Ж.Ч., З.Ч. и П.Б. срещу решение № 115-2109-МИ на Общинска изборна комисия - Девин за избора на общински съветници в община Девин.

*** Стара Загора

От 12.00 часа в Актовата зала на II ОУ ще бъде открит Национален конкурс „ Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ " във връзка Славейковите дни в учебното заведение.
От 17.00 часа във фоайето на първия етаж в постройката на Община Стара Загора ще се организира среща диалог с организатор на къщата музей на Яворов в Чирпан.

*** Стражица

От 13.00 часа ще се организира съвещание на Общинския съвет.

*** Хасково

От 11.00 часа сред селата Войводино и Орлово министър Теменужка Петкова ще ревизира напредъка на строителните действия по построяването на междусистемната газова връзка Гърция-България.

От 11.00 часа в постройката на читалище „ Заря " на пл. „ Свобода " № 11 българският комисар Мария Габриел ще взе участие в Ден на цифровите познания и умения под мотото „ Програмираме и творим дружно ".

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 363 на общината ще се организира съвещание на новосформирания Общински съвет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР