*** София От 09:00 часа в галерия „Оборище 5 ще

...
*** София От 09:00 часа в галерия „Оборище 5 ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 29 октомври

*** София

От 09:00 часа в изложба „ Оборище 5 " ще се организира интернационалната конференция //:meetthefuture/ Industry 4.0, отдадена на Четвъртата индустриална гражданска война и 5G.

От 09:30 часа в хотел " Бест Уестърн Плюс Хотел Експо ", зала " Панорама ", ще се организира Национална конференция на тематика - " КЗП - партньорство за ефикасен бизнес ".

От 11:00 часа Националният книжовен музей провежда поклонение пред гроба на Пейо Яворов в Централните софийски гробища във връзка 105 години от кончината на поета.

От 11:00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция във връзка Световния ден за битка с псориазиса.

От 13.00 часа в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет, ще се организира съвещание.

От 14:30 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча " 23, ще бъде подписано съглашение за съдействие сред Политическа партия АБВ, младежката организация на партията и представители на парламентарно показаната йорданска политическа мощ „ Послание ", която работи в тясно съдействие с Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания.

От 14:30 часа във ФотоСинтезис Арт Център ще се организира седми модул от образованието за здравни публицисти „ Часът на диабета ".

От 18.00 часа в Унгарския културен институт ще се организира среща-разговор с писателя Тошо Дончев във връзка новата му книга " Роса по залез ".

От 18:30 часа в камерната зала на Читалище „ Славянска сказка 1880 ", ще се организира празничен концерт по случай Деня на бесарабските българи със специфичното присъединяване на Илия Луков.

От 19:00 часа в книжовен клуб „ Перото " ще се състои премиерата на книгата „ Психоанализа в България тук и в този момент ".

*** Варна

От 11:00 часа в дребния салон на Радио „ Варна " ще бъде регистриран планът Епидемиологично проучване за град Варна „ Търсене на помощ във връзка остри интоксикации след приложимост на опиати и други психоактивни субстанции при деца и младежи 2019 година ".

*** Монтана

От 19.00 часа в Голяма зала на Драматичен спектакъл, плевенският трагичен спектакъл ще гостува с комедията от Йон Сапдару „ Натюрморт със тлъст племенник ".

*** Пещера

От 11.00 часа в заседателната зала на Общината, ул.„ Дойранска епопея " №17, ще се организира кръгла маса за показване на обществената стопанска система и общественото предприемачество.

*** Плевен

От 11:00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще даде конференция Георг Спартански, повдигнат от Инициативен комитет за втори мандат за кмет на Община Плевен.

От 14:00 в Пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Районната гилдия на Българския зъболекарски съюз в Плевен с ръководител доктор Павлин Стефанов.

От 16:00 ч. в зала „ Амброаз Паре ", ТЕЛЕЦ на Медицинския университет ще се състои публична гала по разкриване на XVII Международна здравна научна конференция за студенти и млади лекари.

*** Пловдив

От 09:00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против заместниккмета на Куклен Костадин П. и Надежда М., упрекнати в споразумяване на публични поръчки.

От 09:30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се организира съвещание по делото, с което подсъдимият К. Ш. апелира 7-годишната си присъда за похищение.

От 10:30 часа във фоайето на Съдебната палата ще се организира Борса за правосъдни чиновници.

От 13:30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се организира съвещание по делото, формирано по митинг на Окръжна прокуратура - Пловдив против присъда на Окръжен съд и по тъжба на служителя на реда С. П. против наказването му от 1 година и 6 месеца условно отнемане от независимост с 3 години изпитателен период.

От 14:00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против Борис А. и Григор Ал., упрекнати в кражба в изключително огромни размери.

*** Пловдив/с. Крумово

От 10:30 часа на територията на военно формирование 32040 - Крумово ще бъде маркирано навършването на 58 години от основаването на първата вертолетна авиационна част в България - 44-ти вертолетен авиационен полк.

*** Хасково

От 14:00 часа в офиса на ГЕРБ-Хасково ще се организира конференция.

*** Шумен

От 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация ще се организира постоянното седмично съвещание на Областната епизоотична комисия, на което ще се разисква епизоотичната конюнктура в област Шумен във връзка с заболяването Африканска чума по свинете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР