*** София От 09.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа

...
*** София От 09.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 30 юни

*** София

От 09.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за образуване и управление на проведена незаконна група против Гроздан Токов, Иван Петров, Калоян Гендович, Емил Костадинов, Стефан Енчев, Виктория Кръстева, Александър Николов, Венцислав Йорданов, Милко Велков и Милчо Аврамов.

От 09.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото против Герман Костин.

От 09.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за закононарушение по работа против Евгени Крусев.

*** София/ с. Волуяк

От 09.30 часа ще бъде осветлен новият храм „ Св. мчци Рафаил, Николай и Ирина “.

*** София

От 10.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за формиране и управление на проведена незаконна група против Хованес Манукян, Пламен Тотев, Мариян Миланов, Пламен Митов, Димитър Медаров и още 13 индивида.

От 10.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за формиране и управление на проведена незаконна група против Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Цонка Георгиева, Николай Николов, Красимир Ченев, Пламен Чангов, Валентина Елкенева, Петър Петров и Колю Милков.

От 10.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за присъединяване в проведена незаконна група против Иван Иванов и Трайчо Васков.

От 10.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за изнудване против Петър Станиев.

От 11.00 часа в Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Сдружението на пострадалите от ЧСИ и правосъдната система „ Солидарност “.

От 11.00 часа пред бюст-паметника на Николай Хайтов в Борисовата градина деятели и народни представители от партия „ Национален фронт за избавление на България” ще се преклонят пред паметта на писателя.

От 11.00 часа в залата на 5 етаж на Спортната палата Българска федерация по насочване ще показа новия си план за консолидиране на ориентирането в образованието и в обществената реализация.

От 11.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за образуване и управление на проведена незаконна група против Симеон Симеонов, Тихомир Димов, Петър Гецов, Андон Маринов, Венцеслав Дечев, Димитър Димитров, Габриел Колев, Дончо Пантилеев, Кирил Иванов, Мариела Маринова, Стела Узунова и Валери Георгиев.

От 13.00 часа Политическа партия АБВ ще даде конференция в централата на партията на ул. „ Врабча “ 23.

От 13.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за формиране и управление на проведена незаконна група против Станислав Чамов, Дойчин Дойков и Петър Бешков.

От 13.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за присъединяване в проведена незаконна група против Андриан Стоенчев.

От 13.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за присъединяване в проведена незаконна група против Никола Балабанов, Билян Киров и Любомира Иванова.

От 13.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за изнудване против Живко Мартинов.

От 13.30 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за образуване и управление на проведена незаконна група против Кирил Кирилов, Владимир Владимиров и Росен Николов.

От 15.00 часа Специализираният углавен съд ще гледа делото за формиране и управление на проведена незаконна група против Станислав Михайлов и Крум Райчев.

От 18.00 часа в изложба Академия, ул. „ Шипка “ 1, ще бъде открита галерия на Йордан Вамроров.

*** Банско

От 16.30 часа на ще се състои първа копка на построяването на улица " Найден Гeров " в сектора от ул. " Солун " до ул. " Цар Симеон ".

*** Бургас

От 09.00 часа в спортна зала „ Бойчо Брънзов “ ще се организира постоянно съвещание на Общинския съвет.

От 11.00 часа край пластиката Грамофона на ул. „ Богориди “ старите грамофонни плочи, отчислени от фонда на библиотеката към Народно читалище „ Любен Каравелов 1940 “, ще бъдат „ събудени за нов живот “ от бургаските деца.

От 16.30 часа в Заседателната зала на Общината ще се организира публично разискване за слагането на паметна плоча на 24-ти Черноморски пехотен полк.

*** Варна

От 11.00 часа пред входа на Военноморския музей Варна, бул. „ Приморски” № 2 ще се организира боен обред по случай 70-та годишнина от основаването на 9-ти обособен дивизион торпедни катери.

От 21.00 часа в Летния спектакъл ще се играе операта „ Травиата “ на Верди.

*** Видин

От 10.30 часа в заседателната зала на Общински съвет-Видин ще се организира заключителното събитие, с показване на направения артикул, на видинския участник в интернационалния план „ Детективи на европейски планове “ - 11 б клас от ГПЧЕ „ Й. Радичков “.

*** Враца

От 09.30 часа Окръжен съд-Враца ще гледа делото против А. И., упрекнат за умишленото умъртвяване на своя дядо.

От 09.30 часа Окръжен съд-Враца ще гледа делото против С.Т.

*** Добрич

От 09.00 часа Общинският съвет ще организира съвещание.

От 17.30 часа в Огледална зала „ Нели Божкова “ Драгни Драгнев ще показа новия си разказ „ Всяко зло – за положително “.

*** Каварна

От 11.00 часа онлайн посредством платформата ZOOM Meetings ще се организира трудова борса в осъществяване на план „ Подобряване на изискванията за младежка претовареност в туризма”.

*** Пловдив

От 10.00 часа Окръжен съд – Пловдив ще гледа делото против И. Д., упрекнат за съзнателно умъртвяване.

От 14.00 часа Районен съд-Пловдив ще гледа делото против И.М., упрекнат за осъществено от него закононарушение по чл.325 ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

От 15.00 часа Апелативен съд-Пловдив ще гледа настояването за обжалване на присъда от 12 години отнемане от независимост на подсъдимия М. С., постановена от Пазарджишкия областен съд.

*** Стара Загора

От 10.00 часа в къща музей „ Гео Милев “ ще се проведат занимания за деца „ Четем и рисуваме “, „ Литературни закачки “ и „ Да съставим приказка “.

От 18.00 часа в градинката „ Пингвините “ Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще посрещне мощите на Св. Йоан Рилски Чудотворец.

От 21.00 часа в Драматични спектакъл ще се играе постановката „ Чичовци “ по Иван Вазов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР