*** София От 09:00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София От 09:00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 13 ноември

*** София

От 09:00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

От 09:00 часа в Гранд хотел София, зала „ Триадица " ще бъде отпразнуван Световния Географска информационна система Ден 2019. На събитието за поредна година Географска информационна система обществото в България, в лицето на Географска информационна система Алианс, ще събере представители на държавна администрация, университетските среди и бизнеса, на конференция синтезираща опита и нововъведенията в сектора. Темата тази година е: „ Географска информационна система и Инфраструктура за ВиК бранша ". На събитието ще участват: Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и известията, Джъстин П. Фридман, заместник- дипломат на Съединени американски щати в България, Красимир Живков, заместник-министър на околната среда и водите и Мария Габриел, еврокомисар " Иновации и юноша " в Европейската комисия.

От 9:30 в централата на НЗОК (ул. „ Кричим " -1) - централно предверие, управлението на Български лекарски съюз ще даде къс брифинг, на който ще очертае главните претенции, които съсловната организация ще отстоява по време на преговорния развой по НРД 2020 година

От 10:00 часа ще се организира съвещание на Министерски съвет.

От 10.00 часа в УПМБАЛ „ Св. Йоан Кръстител " 6-членна китайска делегация, посещаваща България по самодейност на Българска социалистическа партия, ще се срещне с проф. доктор Цветомир Димитров и управлението на болничното заведение.

От 11.00 часа Министерство на вътрешните работи ще даде брифинг във връзка втора част от Акция „ Зима ".

От 12.30 часа в Аулата на Софийския университет „ Св. Климент Охридски " ще се състои обществена полемика на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев със студенти на тематика: " Висшето обучение в България - провокации и решения ".

От 13.00 часа в УМБАЛ „ Царица Йоанна " - ИСУЛ 6-членна китайска делегация, посещаваща България по самодейност на Българска социалистическа партия, ще се срещне с проф. доктор Бойко Коруков и негови сътрудници.

Oт 14.30 часа в зала „ Изток " Народното събрание ще бъде хазаин на кръгла маса на тематика „ Антибиотиците: Използвайте отговорно ".

От 16.00 часа в зала „ Рубин ", хотел „ Рамада София Сити Център ", ще бъде открита 11-та Национална среща на специалистите по стратегии и планове в общините.

*** Варна

От 15.00 часа в Музея за история на Варна, където ще се организира Национална кръгла маса „ 100 години Ньойски кротичък контракт 27 ноември 1919 - 2019 година ". Фестивалната стратегия включва и галерия на карикатури от Първата международна война, като експозицията е готова от ученици на школата по история към Първа езикова гимназия, с началник Нели Димова.

*** Враца

От 9.00 часа в Заседателната зала на Областна администрация - Враца ще се организира първото
съвещание на Областната координационна група за учене през целия живот. На съвещанието ще се одобри съставът на координационната група и Правилникът за активността й.

От 15:00 часа в Конферентната зала на Общностния център за деца и фамилии, където ще се състоят на практика образования на медицинските експерти от учебно и детско опазване на здравето за модерни инжекционни техники и боравене с настоящи механически средства, свързани с обслужването на заболели с диабет.

*** Видин

От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на новоизбрания и встъпил в служба кмет на община Чупрене Анжело Добричов и общинският консултант Илиян Тонин, който е и ръководител на Общинската организация на Политическа партия ГЕРБ-Чупрене.

*** Дупница

От 09.30 часа ще се организира акция по кръводаряване под мотото: „ В кръвта ти е да спасяваш животи ".

*** Пловдив

В 12.00 часа в офиса на Политическа партия ``Съюз за Пловдив`` на ул. " Софроний Врачански " ще се състои конференция на съветниците в Общинския съвет от политическата мощ.

*** Разград

От 11.00 часа в зала 712 на Областна администрация-Разград ще заседава Постоянната регионална епизоотична комисия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР