*** София. От 09.00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София. От 09.00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития за 23 юни

***
София.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 9.30 часа в Софийския университет „ Свети „ Климент Охридски “ вицепрезидентът Илияна Йотова и заместител министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева ще вземат участие в интернационалната конференция „ България и Европейски Съюз – 10 години и едно председателство сред провокации и очаквания “.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Пресцентър “ в Министерство на регионалното развитие Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще показа подхванатите ограничения за понижаване на административната тежест за жителите при даването на кадастрални услуги на конференция.

***
София.
От 10.00 часа в постройката на Министерството на образованието и науката МОН и планът ДОМИНО провеждат конференция за напредъка на дуалното обучение в България.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Росен Ч. и Полина И. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Петър М., Владислав П., Мартин К. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 8 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Десислава Д. за пране на пари.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Изток ” на Народното събрание Комисията по правни въпроси на Народното събрание провежда кръгла маса на тематика „ Край на безконечния дебитор ”.

***
София.
От 10.30 часа в Официална зала на Столична община ще се организира конференция с присъединяване на доцент Чобанов по отношение на привършване на акцията за скрининг на очното зрение.

***
София.
От 11.00 часа в зала 701 в АПИ ще бъдат отворени ценовите предложения на позволените претенденти за строителен контрол при изработването на механически планове и строителството на 16,3 км от автомагистрала „ Хемус “ - секторът сред пътните възли „ Белокопитово “ и „ Буховци “, в посока Търговище.

***
София.
От 11.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Христо Х., Красимир Х., Анатолий П., Георги Г. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в Аулата на ВМА /ул. " Св. Георги Софийски " №3/ ще се организира Национална конференция на тематика " Проблеми и вероятности на здравните грижи в учебното и детското опазване на здравето в Република България ", проведена от Българската асоциация на експертите по здравни грижи (БАПЗГ).

***
София.
От 11.00 часа в постройката на ПИБ на бул. България № 81 ще бъде връчен афиш с подписи на участници в приключилия неотдавна Х юношески олимпийски фестивал „ Олимпийски очаквания Албена 2017 “.

***
София.
От 11.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Стоян Т., Георги Г., Константин Т. и Диавара Л. за нелегално превеждане през границата.

***
София.
От 11.00 часа в Аулата на ВМА ще се организира Национална конференция на тематика „ Проблеми и вероятности на здравните грижи в учебното и детското опазване на здравето в Република България ", проведена от Българската асоциация на експертите по здравни грижи (БАПЗГ).

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция с адрес: бул. “Цариградско шосе ” 49, Институт за ново икономическо мислене – България провежда полемика на тематика:
„ Валутният ръб на 20 години: резултати, проблеми и вероятности ”.

***
София.
От 11.00 часа в Големия салон на Българска академия на науките ще се организира тържествено заседание по случай 50-годишнината на Института по биофизика и биомедицинско инженерство към Българска академия на науките (ИБФБМИ – БАН).

***
София.
От 11.00 часа в постройката на КЗД, на бул. Драган Цанков 35, Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД) ще организира конференция за представянето план „ Предотвратяване на дискриминирането и основаване на равни благоприятни условия “, който КЗД извършва.

***
София.
От 12.00 часа в зала 108 в Българската национална банка ще се състои конференция за показване на новата сребърна възпоменателна монета с нанесено отчасти позлатяване „ Хан Тервел ” от серията „ Средновековни български владетели ”.

***
София.
От 13.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Добромир П., Ивелина К. и Павел К. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 18.00 часа в Галерия на СБХ ще бъде открита ретроспективна галерия на Виолета Гривишка-Танева ( 1937-2017).

***
София.
От 18.30 часа в клуб „ Перото “ ще бъде показана книгата „ От Рио до Кейптаун “ на Йордан Колев.

***
София.
От 19.00 часа в Борисовата градина ще се организира – Концерт на Софийския духов оркестър.

***
Албена.
От 10.00 часа във ваканционно населено място „ Албена “ публично ще бъде открит новия тенис център и третото издание на интернационалния шампионат по тенис Royal cup.

***
Асеновград.
От 09:00 часа в Градска библиотека „ Паисий Хилендарски “в Асеновград ще стартира втория ден от Националното образование по съвременен библиотечен мениджмънт и модерни библиотечни услуги за общинските библиотеки по план „ Повишаване на обучителния потенциал на мениджъри и чиновници в общинските библиотеки ". С това приключват деянията във връзка Паисиевите дни в Асеновград.

***
Асеновград.
От 16:00 часа в Етнографската къща в Асеновград ще стартира подготовка за обичая „ Калиница ”, като калиничките ще оставят своите нишани в „ мълчана “ вода.

***
Благоевград.
От 10.00 часа студенти и преподаватели от ЮЗУ „ Неофит Рилски “ се включват във факелно тичане към езерото в парк „ Бачиново “.

***
Благоевград.
В Университетския център " Бачиново " към ЮЗУ „ Неофит Рилски “ се организира XXVI Международна конференция за млади учени.

***
Бургас.
От 11.00 часа в Областна администрация Бургас ще се състои връчването на премиите от Осмия интернационален книжовен конкурс за младежи.

***
Бургас.
От 12.30 часа в зала „ Младост “ публично ще бъде открит двудневният интернационален шампионат по художествена гимнастика „ Приятели на Бургас “.

***
Бургас.
От 15.30 часа в Парк " Езеро " зад тенис кортовете ще се организира мото шоу.

***
Варна.
От 11.00 часа в Зала 1 на Учебно-спортния комплекс е формалното разкриване на обичайна Лятна научна сесия на Юридическия факултет на Варненския свободен университет.

***
Варна.
От 13.30 часа в зала „ Варна “ в Общината ще се състои конференция във връзка откриването на Международния музикален фестивал „ Варненско лято ".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ, общинският консултант Димитър Колев ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в хотел „ Премиер “, гр. Велико Търново, заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова ще открие работна среща с представителите на 39-те общини за поддръжка в границите на предпочитана ос 1 на Оперативна програма „ Региони в напредък “ 2014-2020 на тематика „ Финансови принадлежности “.

***
Видин.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин членовете на клуб " Млад възрожденец " ще проведат конференция.

***
Враца.
От 08.00 до 17.00 часа на 23 юни, до 09.00 часа на 24 юни, наоколо до Атракционния парк „ Леденика “, Община Враца е обособила терен за къмпингуване за феновете на палатките и нощуването под звездите, по време на Националния фолклорен събор „ Леденика “.

***
Враца.
В 13.00 часа в заседателната зала на Областната администрация, регионалният шеф Малина Николова ще открие двудневна конференция на тематика „ Индустрия 4.0 провокациите пред опазването на здравето – немският опит, практики и пилотни решения “.

***
Враца.
От 14.00 часа на територията на Спортен комплекс „ Христо Ботев ”, със спортни съревнования във Враца ще бъде маркиран Международният олимпийски ден.

***
Добрич.
От 17.00 часа в Градски парк „ Свети Георги “, Духов оркестър – Добрич ще изнесе концерт.

***
Гоце Делчев.
От 19.00 часа на площада в село Делчево топ- готвачът Лео и певицата Дара ще бъдат посетители на фестивала „ Еньовденски тайнства “ в с. Делчево.

***
Дупница.
От 10.00 часа в заседателната зара на Общината ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет – Дупница.

***
Котел.
От 14.00 часа в Котел ще бъде отворен тридневният фестивал „ Живият огън на традициите “, който тази година е под надпис „ Символ и Ритуал ". Официалното разкриване ще се състои от 19.00 часа.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в Окръжен съд – Кюстендил ще се гледа делото за убийството на доближения до Братя Галеви Николай Радев – Отвертката.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в клуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на възобновения на поста, след решение на Върховен касационен съд, шеф на Второ главно учебно заведение - Кюстендил.

***
Кюстендил.
От 13.30 часа в парк-хотел „ Кюстендил ” ще се организира Конфедеративен съвет на КТ „ Подкрепа ” с присъединяване на Президента на КТ „ Подкрепа ” Димитър Манолов.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа Художествена изложба " Владимир Димитров – Майстора " ще бъде открита галерия с произведения от студенския пленер " В духа на Майстора ".

***
Монтана.
От 10.00 часа на територията на МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев ”, Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населнието ” – Министерство на вътрешните работи ще организира пожаро-тактическо обучение с присъединяване на сили и средства на Единната избавителна система.

***
Пловдив.
От 11:00 часа в Дом на културата " Борис Христов " ще се открие общата галерия с дипломни работи на възпитаниците от випуск 2017 от НХУ " Цанко Лавренов ".

***
Пловдив.
От 14.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция управлението на Политическа партия АБВ, взаимно с представители на партията в органите за локално самоуправление (кметове и общински съветници) ще дадат конференция за проблемите на локалната власт в България.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “ ще се проведат групови игри за запознаване и другарство.

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Република България „ Захарий Княжески “ ще се организира концерт на възпитаници от НУМСИ „ Христина Морфова “.

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в къща музей „ Гео Милев “ ще бъде показана книгата на Илияна Делева – „ СтоЛични “.

***
Хасково.
От 10.30 часа ще бъде написан Акт 16 на ремонтирания по Националната стратегия за енергийна успеваемост блок на улица " Дунав " 32.

***
Хасково.
От 17.30 часа на сцената на площад „ Свобода “ Народният оркестър ще изнесе Еньовски концерт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР