***София. От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното

...
***София. От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 24 януари 2018

***
София.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа в Гербовата зала на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще дадат конференция във връзка годишнината от встъпването си в служба.

***
София.
От 9.00 часа пред Министерски съвет обединението „ За да остане природа в България " ще внесе по алегоричен метод още един път трите си претенции до държавното управление, които включват анулация на решението за отварянето на Пирин за застрояване, оставка на екоминистъра Нено Димов и откриване на действителния притежател на ски зона Банско.

***
София.
От 09.30 часа XVI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Георги И., Геомил Н., Георги А. и Аксел Е. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа 21 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Герман К. (чл.116 НК).

***
София.
От 09.30 часа 15 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Роман Л. (обвинен, че е провел нападението над Алексей П., чл.116 НК)

***
София.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция, Икономическия и обществен съвет (ИСС) ще даде конференция по отношение на присъединението на България към ERM II и Еврозоната ".

***
София.
От 10.00 часа в Университетската профилирана болница по онкология (УСБАЛО) ще бъде открит „ Център за пациента ". На формалната гала по откриването ще участват доктор Даниела Дариткова, ръководител на Парламентарната комисия по опазване на здравето и Мая Манолова, Омбудсман на България.

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Красимир М., Иво Д., Николай А. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа VIII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Цветан В., Александър П., Илиян З. и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа XII състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Камен Б., Ивайло Б., Димитър З. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа, в Microsoft Innovation Center (София Тех Парк) ще се организира Международна конференция за опциите за финансиране на компании от IT бранша.

***
София.
От 11.00 часа X състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Кольо К., Мариета В., Галина В, и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа XIV състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Бисер Г., Владимир В. и Михаил А. за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.30 часа във фоайето на Народното събрание ще бъде даден формален старт на Европейската седмица за предотвратяване от рак на маточната шийка.

***
София.
От 12.00 часа на терасата на метростанция „ Сердика 2 " Столична община и „ Метрополитен " провеждат безвъзмездни музикални и артистични осъществявания във връзка отбелязването на 20 години от стартирането в употреба на първия сектор от метрото в София.

***
София.
От 13.30 часа XI състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Диана В., Александър М. и Сашо К. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа III състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Ралица Л., Росен Ч., Пламен К. и Дияна П. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
Между 14.00 и 18.00 часа в Съюза на архитектите в България ще се състои конференция на тематика „ Да преобразим нашия свят: Програма 2030 за България ". По време на конференцията присъединяване ще вземат генералният шеф по световните въпроси в Министерство на външните работи дипломат Пламен Бончев, ръководителят на Атлантическия клуб в България Соломон Паси, ръководителят на Националния съвет на Българската мрежа за Глобалния контракт на Организация на обединените нации Огнян Траянов и други

***
София.
От 18.00 часа в книжарница „ Сиела ", мол „ Galleria " ще бъде показана книгата „ Да обичаш дивото. Монголия ".

***
София.
От 19.00 часа на сцената на Софийската опера ще бъде показана фамозната опера на Чайковски " Евгений Онегин ".

***
Бургас.
От 19.00 часа в залата на Дома на нефтохимика ще бъде показана постановката „ Чамкория " на Явор Гърдев по романа на Милен Русков.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ (ул. „ Георги Бенковски " №1), общинският консултант Димитър Колев ще има приемен ден за жители.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на община Горна Оряховица по отношение на плана „ Подобряване на просветителната среда в гр. Горна Оряховица ". Ще бъдат показани постигнатите цели и резултати от реализирането на плана.

***
Велико Търново.
От 12.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на групата общински съветници от Българска социалистическа партия. Ще бъдат коментирани настоящи въпроси, свързани с идната сесия на Общинския съвет във Велико Търново.

***
Видин.
От 11.00 часа на 6 ет. в постройката на Община Видин ще се състои конференция.

***
Враца.
В 10.00 часа Конферентната зала на Община Враца ще се отворят ценовите оферти на участниците в социална поръчка с предмет: „ Реконструкция, ремонт и внедряване на ограничения за енергийна успеваемост на просветителни институции, по отношение на реализацията на план по Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година по шест обособени позиции ".

***
Враца.
От 10.30 часа в храм „ Свето Възнесение " ще бъде отслужена панахида във връзка 74 година от бомбардировките над Враца.

***
Враца.
От 13.00 часа Съветът на шефовете на „ МБАЛ Христо Ботев " АД - Враца привиква изключително Общо заседание на акционерите в болничното заведение, което ще се състои в административната постройка на лечебното заведение (бул. „ Втори Юни " № 66).

***
Добрич.
От 14.10 и от 15.00 часа в ОУ „ Стефан Караджа " ще се състоят просветителни концерти на Български камерен оркестър - Добрич.

***
Казанлък.
От 17.30 часа в Музея на фотографията и актуалните образни изкуства фотографът инж. Константин Кафтанджиев ще отпразнува 90-тия си рожден ден с галерия.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с жители: Радослава Ташкова, ръководител на Групата на ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив, Георги Василев и доктор Аргир Аргиров ще се срещат с жители от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. " Академик Петър Динеков " №1А; Ани Лафчиева ще приема жители от 17.00 до 19.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. „ Коста Паница " №5. В същият офис от 17.30 до 19.00 часа с жители ще се среща Емил Русинов.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 2 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против подсъдимия Иван Г., който е упрекнат а това, че на 3.06.2016 година на пътя Карлово - Пловдив при ръководство на автомобил е нарушил разпоредбите на придвижване.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в зала 2 на Пловдивския областен съд ще се гледа делото против Йордан И, на който е повдигнато обвиняване, че на 14.09.2014 година е умъртвил другиго - В.В., от гр. Стамболийски, като убийството е осъществено по хулигански подбуди.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Конферентната зала на НБ „ Иван Вазов " - Пловдив ще бъде показана книгата „ Нокаут за Министерски съвет (множествена склероза) " на Таня Берийска.

***
Русе.
В 10.00 часа в зала 1311 на Русенския университет „ Ангел Кънчев " ще бъде подписан Меморандум за съдействие сред Университета и „ Национална компания индустриални зони " ЕАД по отношение на развиването на плана на компанията Fast tracking success.

***
Смолян.
От 14.00 часа в зала 247 в постройката на Община Смолян ще се организира конференция по отношение на план за възстановяване на градската среда.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в залата на първия етаж в Република България „ Захарий Княжески " ще се състои благотворителен концерт на Полина Влахова и другари в интерес на Детски отдел на Регионална библиотека „ Захарий Княжески ".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния спектакъл ще се играе премиерният театър „ Голям колкото дребна ябълка " от Петър Анастасов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР