***София.От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

...
***София.От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.
Коментари Харесай

Къде, какво в страната

***
София.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 часа „ Изток " на Народното събрание ще бъде открита двудневна научно-практическа конференция на тематика „ Правни проблеми по използването на Гражданския процесуален кодекс. Възможните позволения ".

***
София.
От 09.00 часа в Централа на БЧК ще бъде открит Регионален обучителен курс по неврология на Европейската академия по неврология, който ще се организира в дните от 6 до 8 октомври под патронажа на министъра на опазването на здравето проф. Николай Петров.

***
София./ с. Долни Лозен.
От 09.15 часа в Национален център за образование на Червения кръст ще бъде открита 11-ТА Eвропейска среща по пещерно избавяне.

***
София.
В НДК от 6 до 7 октомври ще се състои Балканска конференция по бизнес разбор.

***
София.
От 09.30 часа 4 състав на Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Ценко Ч., Мартин Ч., Иван Т. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа в зала „ Сцена 17 " в Министерство на културата, шефът на световната мрежа на европейските национални културни институти EUNIC Андрю Мъри ще изнесе лекция на тематика „ Очертания на новата Стратегия за интернационалните културни връзки на Европейски Съюз. Предизвикателства и благоприятни условия за Българското Председателство на Съвета ".

***
София.
От 10.00 часа 7 състав на Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Ивайло С., Венцислав Д. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.30 часа 11 състав на Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Станислав С., Станислав Т., Калин С. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа на площада пред зала " Света София " чиновници на " Емко " провеждат следващ митинг поради отнетия лиценз на сдружението.

***
София.
От 14.00 часа в Аулата на Българска академия на науките ще бъде открита XXI-та сесия на Балканските медицински дни.

***
София.
От 15.00 часа 7 състав на Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Валери В., Илияна В., Петър А. за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 18.00 часа в Аулата на Софийския университет ще се състои представянето на първия том на „ Дубровнишки документи за историята на България и българите през ХІІІ-ХV в "., т. І (1230-1403 г).

***
София.
От 18.00 часа в изложба „ Райко Алексиев " ще бъде открита юбилейна галерия на Крум Дамянов.

***
София.
От 18.30 часа в Гьоте институт ще бъде открита изложбата „ Полифония ".

***
София.
От 19.00 часа в Софийска градска художествена изложба ще се организира юбилейна вечер на писателя Владимир Зарев. На събитието публично ще бъде показана книгата „ Владимир Зарев. Литературна анкета " от проф. Николай Димитров.

***
София.
От 19.00 часа в Столичния куклен спектакъл ще бъде показано танцовото зрелище „ Сезоните на Япония ".

***
София.
От 19.30 часа в зала „ България " оркестърът за национална музика на Българското национално радио ще открие новия си сезон с концерта „ Вокално-инструментални картини ".

***
Благоевград.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров " ще се играе комедията „ Умирай елементарно!? ".

***
Бургас.
От 11.30 часа в огромната зала на Община Бургас ще се състои конференция на ТФ " Петлите " във връзка премиерата на най-новия им театър „ Циганката ".

***
Бургас.
От 16.30 часа на басейна в „ Меден рудник " публично ще бъде открит 3-тият Международен шампионат по плуване за купа „ Бриз ", който ще се продължи до 8 октомври.

***
Варна.
От 09.00 часа в постройката на ОИЦ-Варна ще се организира семинар „ Младите земеделци - по какъв начин се подава и извършва сполучливо европроект ".

***
Варна.
От 11.30 часа в хотел „ Аква ", зала „ Перла " българското учебно заведение за политика „ Димитър Паница " провежда районна среща по проблемите на децата от Североизточен регион на България.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Георги Бенковски " №1, общинският консултант Николай Малев ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 09.30 часа в РНБ „ П. Р. Славейков " ще се организира Първа интернационална среща по план " MobiDig " по Програма " Еразъм + ".

***
Велико Търново.
От 18.30 часа в конферентна зала на хотел „ Янтра " основателят на просветителната платформа Уча.се - Дарин Маджаров ще изнесе лекция на тематика „ Предприемачество в образованието: за какво не? "

***
Добрич.
От 10.00 и 18.00 часа в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще се състои премиера на спектакъла „ Забързана приказка ".

***
Дулово.
От 16.00 до 18.00 часа в общинския офис на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Васил Левски " №7, ет.2 (срещу полицията), регионалният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров провежда приемен ден за жителите на община Дулово.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в Окръжен съд - Кюстендил ще се гледа делото за убийството на Николай Радев - Отвертката, от Дупница.

***
Пловдив.
От 09.30 до 12.00 часа участниците в Международната туристическа среща ще посетят Гребна база -Пловдив, където е очакван пешеходен тур и разходка с Драконови лодки.

***
Пловдив.
От 13.00 часа в Пловдив се провежда Ден на ашурето. Турската общественост в града черпи с " гозбата на мира ".

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив ще бъдат открити Международни фотографски срещи в Пловдив.

***
Пловдив.
От 20.00 часа в Ресторан „ Марбея " ще се състои специфична вечеря във връзка Международната среща за туризъм, чийто основател е Община Пловдив.

***
Разград.
От 11.00 часа в зала 712 на Областна администрация ще се състои работна среща с представители на институции, които имат отношение по недопускане разпространяването на заболяването антракс.

***
Русе.
От 10.00 часа в конферентната зала на хотел „ Дунав ", ще се организира заключителна конференция по план „ Независим живот в звено за услуги в домашна среда - Русе " с бенефициент Община Русе, финансиран по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси " 2014-2020, съфинансирана от Европейски Съюз посредством Европейски обществен фонд, на която ще бъдат регистрирани дейностите и постигнатите резултати от реализацията на плана.

***
Русе.
От 10.00 часа в зала „ Княз Александър I " на Историческия музей ще бъде открита Национална ученическа историческа конференция „ Европа навлиза в българските земи (втората половина на XIX - началото на XX в.) ".

***
Смолян.
От 14.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се организира съвещание на Общински съвет - Смолян.

***
Смолян.
От 6 до 8 октомври т.г. в града ще се организира обичайният Устовски панаир.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа на сцената на Държавна опера-Стара Загора ще бъде показан спектакълът на операта „ Севилският бръснар ".

***
Трън.
От 10.00 часа ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще дойде на площада в града, където дружно с претендента за кмет на пограничната община Цветислава Цветкова ще беседват с локалните поданици, след което мероприятието ще продължи с обиколка на пазара в Трън.

***
Шумен.
От 9.00 часа в Република България „ Ст. Чилингиров " ще стартира представянето на отчетите във втория ден от Национална конференция с интернационално присъединяване „ Библиотеката - проекции във времето ".

***
Хасково.
От 11.00 часа в залата на втория етаж на Община Хасково ще се състои конференция по отношение на идното съревнование по насочване за Приз Хасково, което ще се организира на 7 и 8 септември в парк „ Кенана ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР