София.От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.***София.От

...
София.От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.***София.От
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 20 юли

София.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.
***
София.
От 14.00 часа в Информационния център на Министерството на защитата министърът на защитата Красимир Каракачанов и заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Димитър Геновски ще валидират публично юбилейна пощенска марка, отдадена на 140-годишнината от основаването на Българската войска.
***
Варна/Св. Св. Константин и Елена.
От 13.30 часа в зала „ Романс " на хотел Астор Гардън, к.к. „ Св. Св. Константин и Елена " министърът на туризма Николина Ангелкова ще отрие съвещание на Националния съвет по туризъм.
***
София.
От 11.00 часа пред параклиса в двора на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " на ул. „ Пиротска " 171А пожарникарите ще отбележат деня на Св. оракул Илия - техен небесен покровител и настойник.
***
София.
От 11.00 в офиса на ОИЦ-София (гр. София, бул. „ Витоша " 99) екипът на Областен информативен център София-град и София-област (ОИЦСофия) ще организира работна среща с медиите.
***
София.
От 11.30 часа пред Паметника на българските революционери от Македония, Беломорието и Одринско на бул. „ Стефан Стамболов " 2, Вътрешна македонска революционна организация ще означи 115 години от Илинденско-Преображенското въстание.
***
Батак/с. Фотино.
От 16.00 часа националният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова ще организира изнесена приемна в село Фотиново, община Батак.
***
Благоевград.
От 11.00 часа в хотел „ Кристо " АБ провежда Среща-дискусия по отношение на името на Македония. Преди това от 10.30 часа Румен Петков и Президентът Георги Първанов (2002-2012 г.) ще поднесат венци и цветя на паметника на Гоце Делчев.
***
Велико Търново. /с. Войнежа.
От 10.00 часа ще бъде отбелзан църовния празник на храма „ Св. Пророк Илия " и ще бъде раздаден курбан за здраве.
***
Горна Оряховица.
От 10.00 часа в Манастир „ Св. Пророк Илия " Горна Оряховица ще се състои празник на Свети Пророк Илия - покровител и настойник на Горна Оряховица. Ще бъде отслужен празничен водосвет и раздаден курбан за здраве.
***
Добрич.
От 09.00 часа с поднасяне на венци и цветя пред паметника на починалите за освобождението на града ще бъдат маркирани 140 години от
основаването на Българската войска.
***
Симитли.
От 10.00 часа в читалище „ Св. Климент Охридски " ще се организира интерактивен урок, отдаден на Илинденско - Преображенското въстание.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в залата на четвъртия етаж на Областна администрация ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия по отношение на ограниченията за предотвратяване на страната от пораждане на болестта Африканска чума по свинете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР