*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 17 юни

*** София

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 10.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Министерски съвет. Преди съвещанието ще бъде подписано Национално тристранно съглашение по основни тематики за ускорение на икономическото развиване в страната.

От 12.00 часа ще се организира конференция на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23.

От 07.40 часа в Министерството на образованието и науката ще бъде изтеглен изпитният вид за Националното външно оценяване на седмокласниците по математика.

От 13.30 часа на паркинга зад Народното събрание на ул. „ Княз Александър I “ ще се организира митинг в поддръжка на законопроекта за отсрочване на Закона за обществените услуги.

От 14.00 ч. в зала „ Изток “ на Народното събрание Комисията по икономическа политика и туризъм ще организира съвещание.

От 14.30 ч. в зала 248 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " №1 Комисията по образованието и науката ще организира съвещание.

От 14.30 ч. в зала 238 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " №1 Комисията по правни въпроси ще организира съвещание.

*** Благоевград

От 08.30 часа при служебния вход на постройката на Общината ще бъде предоставена информация по отношение на направени проби за ковид на чиновници в администрацията.

*** Бургас

От 10.00 часа на кариера „ Българово " ще се проведат следени гърмежи.

*** Разград

От 11.00 часа в зала 308 на Община Разград ще се организира конференция на кмета на Общината Денчо Бояджиев.

*** Стара Загора

От 13.30 часа. в залата на четвъртия етаж на Областна администрация ще се организира работна среща на регионалния шеф Гергана Микова с кметовете на 5 общини от региона – Стара Загора, Чирпан, Павел баня, Казанлък и Братя Даскалови.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР