*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 11 юни

*** София

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 10.00 часа посредством платформата CISCO Webex Meeting Столичния общински съвет ще организира съвещание.

От 10.30 часа в зала „ Анел” на хотел „ Анел” Политическият съвет на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България” и Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия ще организира кръгла маса - полемика с над 30 политически и неправителствени организации на тематика „ Лява политика в следкризисен период”.

От 11.00 часа в Големия салон на Българска академия на науките ще се състои поклонението на учен Стефан Воденичаров.

От 11.00 часа в постройката на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция под надпис „ Да защитим българите в Украйна”.

От 11.00 часа посредством платформата Zoom Национална агенция за приходите ще организира встъпителна онлайн конференция по план „ Надграждане на главните системи на Национална агенция за приходите за даване на данни и услуги към вътрешни и външни системи “.

*** Благоевград

От 11.00 часа в зала,,22-ри септември “ ще се състои конференцията на кмета на Община Благоевград инж. Румен Томов и неговия екип.

*** Бургас

От 10.00 часа в рапортна зала на Център за трансфузионна хематология – Бургас ще се организира тържествено връчване на почетни грамоти на доброволни и безплатни кръводарители във връзка Световния ден на доброволния кръводарител.

*** Враца

От 10.00 часа в заседателната зала на Областна администрация – Враца регионалният шеф Малина Николова ще организира съвещание на Областния медицински съвет по отношение на разпространяването на COVID-19.

*** Пловдив

От 09.00 часа Общински съвет – Пловдив ще организира съвещание.

*** Шумен

От 10.30 часа ръководителят на Гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова ще посети язовир „ Тича “. В 12.30 часа тя и членове на Инициативния комитет „ Дивдядово " ще отидат до сметището в кв. „ Дивдядово “. От 13:00 ч. Манолова ще се срещне с поданици на с. Салманово и ще даде брифинг в 14:30 ч. в лятната градина на хотел " Замъка ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР