*** София От 09.00 часа ще се проведе извънредно заседание

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе извънредно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 20 юли

*** София

От 09.00 часа ще се организира изключително съвещание на Народното събрание.

От 09.00 часа 9-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 7 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 09.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 13 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 09.30 часа в храм „ Св. оракул Илия “ ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия във връзка Илинден.

От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против трима души, упрекнати за образуване и управление на незаконна група.

От 10.00 часа 22-ри състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 5 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван Йосифов за кумулиране на наказванията.

От 11.00 часа 16-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 5 души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против двама души след постъпила молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 14.00 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Алекс Пашов след постъпила молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 15.00 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 14 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 20.00 часа на Платформа А6 ще бъде показан филмът „ Шпионската спекулация „ Оса”.

*** Варна

От 10.30 часа в морската гара във Варна ще се състои брифинг на министърът на защитата Красимир Каракачанов, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, посланикът на Съединени американски щати Н. Пр. Херо Мустафа, посланикът на Румъния Н. Пр. Йон Гълеа и посланикът на Грузия Н. Пр. Тамара Лилуашвили след визитата им на Военноморския координационен детайл в пункта за базиране.

*** Видин

От 11.30 часа в Общината кметът на Видин доктор Цветан Ценков ще даде конференция по тематиката със сметосъбирането, сметоизвозването и озеленяването в града.

*** Враца

От 0.30 часа в Окръжния съд ще се гледа делото против мъж, упрекнат за предизвикателство на злополука, при която са починали двама души.

От 10.00 часа в Окръжния съд ще се гледа делото против двама души, упрекнати за изтегляне на пари от непозната банкова карта.

*** Добрич

От 09.00 часа в Младежкия център в парк „ Св. Георги “ ще се организира Програма „ Еко лято 2020 “.

От 10.30 часа в Художествената изложба ще се организира самодейността „ Лятна работилница за въображение “.

*** Стара Загора

От 10.00 часа в къща музей „ Гео Милев “ ще стартират летните занимания за деца „ Четем и рисуваме “, „ Литературни закачки “ и „ Да съставим приказка “, които са част от програмата „ Лято в библиотеката “.

*** Търговище./ село Васил Левски

От 09.00 часа в двора на храм „ Св. Илия “ в село Васил Левски ще се организира общоселски празник (курбан) във връзка Илинден.

От 11.00 часа в село Съединение ще се проведат общоселски празник (курбан) и концертна стратегия във връзка Илинден.

*** Шумен

От 14.00 часа в зала 203 на Общината ще се организира Консултативен съвет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР