*** София. От 09.00 часа Народното събрание ще проведе редовното

...
*** София. От 09.00 часа Народното събрание ще проведе редовното
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 12 юли

***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще организира постоянното си пленарно съвещание.

***
София.
От 10.00 часа Министерски съвет ще организира седмичното си държавно съвещание.

***
София.
От 16.30 часа, в Sofia Event Center министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще връчи премията на спечелилия в състезанието „ Градът - градове и градски пространства, здания и вътрешни пространства ”, който се организира в границите на Академия ГРАДЪТ 2017.

***
София.
От 10.00 часа, в зала „ Триадица “ на Гранд хотел „ София “, съдружие “Граждани за европейско развиване на България ” провежда конференция на тематика „ Етика, полезности и вяра “. Събитието ще открият ръководителят на Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и кмет на София Йорданка Фандъкова и ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Николай П. и Виктор И. за формиране и управление на проведена незаконна група

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Младен М., Мария Т., Полина Т., Ценка Г. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Александър М., Костадин Д., Станимир М. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Кольо К., Мариета В., Галина В. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в заседателната зала 1 на Ректората ректорът проф. дфн Анастас Герджиков и заместник-ректорът по образователната активност проф. доктор Ренета Божанкова ще осведомят представителите на медиите за хода на кандидатстудентската акция на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ за образователната 2 0 17 / 2 0 18 година и резултатите след първото класиране.

***
София.
От 11.30 часа в залата на Столична община, ул. „ Париж “ 2, ще се състои откриваща конференция по отношение на тазгодишното издание на план „ Танцуваща София “.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуб „ България " ще се организира конференция за идното рали „ Твърдица-Елена ".

***
София.
От 11.00 часа в Мраморно предверие в Столична библиотека ще бъде открита документалната галерия „ Образът на Апостола в българската и международната литература и в изобразителното изкуство ”.

***
София.
От 11.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Ивайло С., Венцислав Д., Петко С. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Огнян А., Ангел Т., Марин Я. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 18.00 часа в „ Арена ди Сердика Резиденс Хотел “ ще се състои церемонията по награждаване в потребителската ранглиста „ Любимите марки “.

***
София.
От 18.00 часа в постройката на Главно мюфтийство на мюсюлманите в Република България - София ул. Братя Миладинови №27, ще бъде показана книгата на проф. Любомир Миков „ Джамии и месджиди в България “.

***
София.
От 19.30 часа в Борисовата градина, ще се състои концерт от цикъла „ Остров на музиката “ – Софийски духов оркестър.

***
Албена.
От 21.00 часа на откритата сцена пред хотел Добруджа във ваканционно населено място Албена ще бъде показан концерт-спектакъл „ Най-доброто от света на мюзикъла ”.

***
Благоевград.
От 11.00 часа зала № 5 в постройката на Община Благоевград ще се организира встъпителна конференция по план „ Инвестиции в възстановяване качеството на просветителната среда в Благоевградска професионална гимназия ”.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ, ул. „ Георги Бенковски ” №1, общинският консултант Николай Малев ще има приемен ден за жители.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа, в Пресклуба на Българска телеграфна агенция – Велико Търново, ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ ще показа стратегия и участници в Международния семинар по български език и просвета “.

***
Враца.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Враца, етаж 2 ще се извърши отваряне на ценови оферти по социална поръчка с предмет: „ Упражняване на строителен контрол и надзор по време на осъществяване на строително-монтажни работи по отношение на реализацията на планове по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 година по четири обособени позиции “.

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев, програмата „ Лято в библиотеката 2017 “ продължава с играта „ Приказни пътечки “.

***
Гълъбово.
От 10.00 часа в спортната зала на Гълъбово 12 тима от район Стара Загора и един тим посетител от Смолян ще се състезават в пет отборни дисциплини – панер, дартс, съревнование с инвалидни колички, дърпане на въже и боулинг по време на Третите районни игри за хора с увреждания.

***
Добрич.
От 10.00 до 12.00 часа в Интерактивна зала в Регионална библиотека „ Дора Габе “ ще се състои летен детски клуб „ Играй и учи “ за деца от 6 до 14 години.

***
Добрич.
От 20.30 часа в Летен спектакъл ще се състои концерт на Орлин Горанов и приятелки – Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Мариана Попова, Тони Димитрова.

***
Исперих.
От 12.00 часа в заседателна зала на Общината омбудсманът Мая Манолова и екип от специалисти на институцията провеждат изнесена приемна за жителите.
В 12.30 часа омбудсманът ще посети с. Тодорово, област Разград, където в читалище „ Наука - 1937 “ (ул. " Васил Левски “ №27) ще се срещне с локални поданици във връзка тъжба против закриването на ОУ „ Васил Левски “.

***
Кюстендил.
От 12.00 часа в Окръжен съд ще се гледа дело за постановяване на мярка за неотклонение на някогашния шеф на общинската болница в Дупница Росен Тимчев, упрекнат в практикуване на специалност без съответна дееспособност и за сформиране на неистинен формален документ.

***
Пловдив.
Общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с жители. Радослава Ташкова, ръководител на Групата на Политическа партия ГЕРБ и заместник-председател на Общински съвет - Пловдив и Георги Василев, ще се срещат с жители от 16.00 до 18.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Южен ” на ул. „ Академик Петър Динеков ”№1А. От 17.30 до 18.30 часа в същия офис с жители ще се среща и доктор Аргир Аргиров. В офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Източен ” на ул. „ Коста Паница ”№5, от 17.00 до 18.30 часа приемен ден ще има Ани Лафчиева, а от 17.30 до 19.00 часа – Емил Русинов.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Пловдив ще се организира конференция във връзка Европейско състезание по кану-каяк и паракану за мъже и дами - 14-16.07.2017 и Световно състезание по гребане за младежи и девойки до 23 години - 18-23.07.2017.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в дребната зала на Регионалния исторически музей-Пловдив, площад „ Съединение “ 1, ще се организира конференция по случай премиерата на третото издание на книгата “Българското опълчение в Освободителната Руско-турска война 1877-1878. “ на Стефан Кисов.

***
Сандански.
От 10.30 часа в община Сандански екипът на регионалния шеф Бисер Михайлов провежда изнесена приемна за жители.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “ ще се състоят групови игри за запознаване и другарство.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция – Стара Загора ще се организира конференция на пенсионно осигурителна компания доверие.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР