София.От 09.00 часа до 14.00 часа в Българската стопанска камара

...
София.От 09.00 часа до 14.00 часа в Българската стопанска камара
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 9 април

София.
От 09.00 часа до 14.00 часа в Българската стопанска камара ще се организира полемика на тематика „ Бизнесът приказва за... кръгова стопанска система ".

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет ще се организира съвещание на Съдийската гилдия.

***
София.
От 09.30 часа ще се състои научна конференция „ Ролята на Военноморски сили на Република България в отбраната на националните ни ползи ".

***
София.
От 09.30 часа в конферентната зала на Българска търговско-промишлена палата ще се състои интернационална конференция по план ЕкоИнн Дунав - „ Дунав: съдействие за нововъведения ". На събитието ще участва Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова.

***
София.
От 09.45 часа в зала „ Триадица " на Гранд хотел София Фондът на фондовете и Фонд управител на финансови принадлежности в България ще опишат за работата си през погледа на техни специалисти, сътрудници и крайни получатели.

***
София.
От 10.00 втори състав на Комисията за отбрана от дискриминация ще организира съвещание по кореспонденция, формирана по тъжба на жена.

***
София.
От 10.00 часа до 12.00 часа в хотел „ Балкан " в зала „ Средец " ще се организира Четвърта годишна среща на Българския конгрес на бизнес водачите. В събитието ще взе участие вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на стопанската система Емил Караниколов, ръководителят на Представителството на Европейска комисия Огнян Златев и други

***
София.
От 10.00 часа в Дома на Европа ще се организира конференция на тематика „ Заплахата от външна интервенция за изборите за Европейски парламент 2019 ". Конференцията ще бъде открита от Росен Плевнелиев, президент на Република България (2012-2017) и Екатерина Захариева, заместител
министър-председател по правосъдната промяна и министър на външните работи.

***
София.
От 10.00 часа в ОББ Галерия на ул. „ Света София " 5 ще се състои формалното показване на напълно нова функционалност на мобилното банкиране ОББ Мобайл.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще бъде разискван препоръчаният от Висшия адвокатски съвет план на нов закон за адвокатурата - плюсове и минуси.

***
София.
От 11.00 часа в Cosmos Coworking Camp ще се състои събитие, на което ще бъде разисквано кариерното развиване на дамите в България.

***
София.
От 11.00 часа пети състав на Комисията за отбрана от дискриминация ще организира съвещание по кореспонденция, формирана по тъжба на С.Ц. от Враца, комплекс Младост.

***
София.
От 11.00 часа пред Министерството на земеделието, храните и горите ще се състои митинг на Българска асоциация биопродукти.

***
София.
От 11.00 часа в зала 103 в постройката на Министерство на околната среда и водите министърът на околната среда и водите Нено Димов ще показа измененията в Закона за биологичното многообразие, които ще бъдат импортирани на съвещание на Министерския съвет.

***
София.
В 12.00 часа в постройката на Столичната община на ул. " Московска " 33 в публично предверие кметът Йорданка Фандъкова ще връчи специфичен подарък на една от най-прогресиращите млади спортни звезди на България - Александра Фейгин.

***
София.
От 12.00 часа в Залата на регионална администрация на Софийска област на бул. „ Витоша №6, ет. 5, в наличието на немския дипломат Н.Пр. Херберт Салбер ще бъде връчен на регионалния шеф Илиан Тодоров документ „ Антикорупция " - система за ръководство, сертифицирана по интернационалния стандарт ISO 37001:2016 - „ Системи за ръководство за битка с подкупването ".

***
София.
От 13.30 часа на ул. „ Граф Игнатиев " сред „ Шишман " и „ Шести Септември " (тротоара от към градината на храма „ Свети Седмочисленици " ) eкспертният съвет към НАГ ще прегледа на място другите оферти за ограничители по трасето.

***
София.
В 13.30 часа в Руския културно-информационен център ще се състои детски празник по случай Деня на съветската анимация.

***
София.
От 14.00 часа в пети състав на Комисията за отбрана от дискриминация ще организира съвещание по кореспонденция, формирана по тъжба на Г.С. от София.

***
София.
От 15.00 часа в ЦИК Движение " ЗАЕДНО " ще внесе своите документи се за вписване за евроизборите.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова и общинският консултант Иван Таков ще бъдат разполагаем на софиянци в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. " Леге " №10, етаж 1.

***
София.
От 15.00 часа пети състав на Комисията за отбрана от дискриминация ще организира съвещание по кореспонденция, формирана по тъжба на жена от София против НЗОК.

***
Варна.
От 12.00 часа в клуба на АБВ във Варна на ул. „ Христо Попович ", до Ботевата градинка ще се организира конференция на регионалната организация на партията.

***
Варна.
От 13.30 часа на ъгъла на ул. " Съборни " и ул. " Ал. Рачински ", ще се състои публична гала „ Първа копка " за сполучлив старт на строителномонтажните работи на обект в осъществяване на мероприятия за възстановяване на налична среда " по план „ Интегриран градски превоз на Варна - втора фаза ".

***
Варна.
От 14.00 часа в клуба на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Г. Бенковски " №1 Марица Гърдева, ръководител на непрекъснатата комисия „ Туризъм, търговия и рекламна активност " към Общински съвет - Варна ще приема жители.

***
Видин.
От 11.00 часа в Крайдунавския парк - алеята, водеща от входа на паркинга на крепостта " Баба Вида " до фонтана кметът на Община Видин Огнян Ценков ще бъде посетител на откриването на Алея на здравето.

***
Добрич.
От 12.00 часа на пл. „ Стария орех " ще се състои самодейност „ Водата - подарява живот на клетките ".

***
Крумовград.
От 11.00 часа в заседателната зала на Общинския съвет „ Дънди Прешъс Металс Крумовград " ЕАД и Община Крумовград провеждат осведомителна среща за показване и разискване на опциите по план „ Фонд за подкрепяне на микро, дребни и междинни предприятия на
територията на община Крумовград ".

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се организира съвещание на Районна изборна комисия - Кюстендил.

***
Ловеч.
От 16.30 часа в заседателната зала на хотел „ Ловеч " ще се организира цивилен разговор на тематика обучение.

***
Петрич.
От 11.00 часа пред постройката на полицейското ръководство в града ще се състои церемонията по откриването на обновените здания на РУП и РСПБЗН. В нея ще взе участие и министърът на вътрешните работи Младен Маринов. След церемонията, министър Младен Маринов ще посети Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " и региона на граничния пункт, където ще инспектира основаната организация за защита на държавната граница. На събитието ще взе участие и министърът на защитата Красимир Каракачанов.

***
Плевен.
От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на юрист Ярослав Димитров - ръководител на РИК-Плевен за идните избори з Европейски парламент.
***
Русе.
От 11.00 ч. в зала „ Свети Георги " на Областна администрация Русе ще се организира съвещание на Постоянната комисия по претовареност към Областния съвет за развиване.

***
Силистра.
От 11.00 часа в хотел „ Данубе " министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова ще взе участие в полемика за районно развиване и европейска взаимност.

***
Шумен.
От 16.00 часа пред зала „ Арена Шумен " ще бъде разкрита осведомителна борса за набиране на бойци и матроси за Българската войска. От 17.00 до 18.00 часа присъстващите ще видят проява на умения на военнослужещи с въоръжение и техника. В Шумен национална акция „ Бъди боец " ще приключи с концерт в зала „ Арена Шумен " от 18.30 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР