*** София От 09.00 часа Четвърти състав на Специализирания наказателен

...
*** София От 09.00 часа Четвърти състав на Специализирания наказателен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 20 януари

*** София

От 09.00 часа Четвърти състав на Специализирания углавен съд ще гледа дело против Юнер Дъкдъгьоглу за присъединяване в проведена незаконна група.

От 09.30 ч. Трети състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Иван Кушелиев и Димитър Георгиев за квалифицирани сформира на изнудване.

От 10.00 ч. 16-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Стефан Бонев и група за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 ч. 12-ти състав на Специализирания углавен съд ще прегледа дело против Димитър Желязков и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.30 ч. 18-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа дело против Красимир Коцев и други за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа в Народното събрание Българска социалистическа партия ще организира съвещания с АБВ по отношение на идния избор на съмнение към кабинета на Бойко Борисов. От 13.00 ч. социалистите ще проведат съвещания с „ Движение 21 “.

От 13.00 ч. Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне ще организира съвещание по отношение на водната рецесия в Перник.

От 13.00 ч. в Конгресен център „ Глобус” в постройката на КНСБ (пл. „ Македония “ 1, ет. 2) ще се организира Национална работна среща на тематика „ Заплащането на труда и бъдещето на ВиК бранша в България”.

От 13.30 часа – 22 състав Софийски градски съд ще заседава против Иван Тонев, упрекнат за стрелбата в подлеза на бул. „ България “.

От 14.00 часа Българска социалистическа партия ще внесе вота на съмнение в деловодството на Народното събрание.

От 19.00 в Музей " Борис Христов " ще се състои концерт на Симеон Златков и Георги Бойкин.

*** Асеновград

От 09.00 до 12.30 часа в Общината ще се организира кръводарителска акция „ Дарете кръв, подарете вяра за живот! “.

*** Варна

От 19.00 ч. в Основна сцена проф. Пламен Марков ще сложи през януари във Варна драмата " Отело ".

*** Враца

От 17.00 ч. в конферентната зала на Община Враца ще се състои обществено разискване на проектобюджета на Община Враца за 2020 година

*** Добрич

От 11.00 часа стартира 27-то издание на Областен конкурс за подигравка „ Смешното в учебно заведение в карикатури “ 2020 година

От 16.00 часа в Младежки център, зала 2 ще се организира среща с доброволците към Младежкия център.

*** Долна Митрополия

От 11.00 ч. президентът Румен Радев ще одобри почетния часовой, след което ще следи ритуала по връчване на бойното знаме на ВВВУ „ Георги Бенковски “ и ще произнесе слово.

От 11.00 часа министърът на защитата Красимир Каракачанов и заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев ще вземат участие в формалното разкриване на ВВВУ „ Георги Бенковски “.

*** Дупница

От 17.30 часа в залата на Общински съвет – Дупница ще се организира публично разискване на плана на бюджет за 2020 година.

*** Кюстендил

От 11.00 часа в залата на читалище „ Братство” ще бъде открита фотодокументална галерия, отдадена на 137 години от рождението на Тодор Наумов.

*** Панагюрище

От 11.10 часа в Изложбената зала на Исторически музей – Панагюрище ще бъде открита изложбата " Къщата на Райна Княгиня - храм на българския дух “.

*** Плевен

От 16:30 до 18:30 часа в офиса на партията, който се намира в постройката на библиотека „ Христо Смирненски” в града, Общинските съветници от ГЕРБ – Плевен ще имат приемен ден.

*** Пловдив

От 09.30 ч. Апелативен съд Пловдив ще прегледа дело по митинг на Окръжна прокуратура – Хасково против присъда на Н. П. от 8 години отнемане от независимост и санкция в размер на 100 000 лв..

От 10.30 ч. в зала 1 Апелативен съд – Пловдив ще прегледа дело по тъжба по присъдата на мъж от 12 години отнемане от независимост, постановена от Окръжен съд – Стара Загора.

*** Сливен

От 18.00 ч. в зала „ Сливен “ ще се състои премиера на кино лентата „ Диви и щастливи “ с благотворителна цел.

*** Стара Загора

От 19.00 ч. в Драматичен спектакъл ще бъде показана постановката „ Енергични хора “ от Василий Шушкин.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се организира среща, на която да бъдат регистрирани осъществените действия по ремонта на довеждащия тръбопровод от бент. „ Тича “.

От 14.00 в зала 203 на Община Шумен ще се организира Консултативен съвет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР