*** София От 09.00 ч. ще се проведе извънредно заседание

...
*** София От 09.00 ч. ще се проведе извънредно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 13 август

*** София

От 09.00 ч. ще се организира изключително съвещание на Народното събрание.

От 09.30 ч. Пленумът на Висшия съден съвет ще организира съвещание в заседателната зала в постройката на Висш съдебен съвет на ул. ул. „ Eкзарх Йосиф “ № 12.

От 10.00 ч. в двора на 9-та ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин” на бул. „ Патриарх Евтимий” № 35 ще се организира публична гала „ Първа копка” по обновяването на езиковата гимназия.

От 15.00 до 18.30 ч. в Централното предверие на Регионален исторически музей –София ще бъде показана първата част от изложбата „ История посред “.

*** Благоевград

От 11.00 ч. в зала № 5 на Летния спектакъл ще се състои конференция, по отношение на идни събития в културното заведение.

*** Бургас

От 20.30 ч. на сцената на Летния спектакъл в Бургас ще бъде празнувана 70-ата годишнина на проф. Хикмет Мехмедов.

*** Велико Търново

От 11.00 ч. в Областния информативен център във Велико Търново ще се организира конференция за привършване на дейностите по план за привършване на дейностите по план " Енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания в гр. Горна Оряховица ". Проектът се финансира по Оперативна програма " Региони в напредък " 2014-2020.

*** Кюстендил/хижа „ Рилски езера “

От 11.00 часа в региона на хижа „ Рилски езера “ министърът на околната среда и водите Емил Димитров и шефът на Дирекция „ Национален парк Рила “ Красимир Андонов ще вземат участие в гала „ Първа копка “ за създаване на Контролно-информационен пункт „ Седемте Рилски езера “.

*** Разград

От 14.00 ч. в зала 102 в Общинска администрация - Разград на бул. „ Бели Лом “ № 37 А ще се състои начална конференция по план „ Основен ремонт и въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост в постройка общинска благосъстоятелност и създаване на Център за работа с деца на улицата “.

*** Сопот

От 17.30 ч. на площад „ Иван Вазов “ община Сопот ще организира обществено публично разискване на промени в Наредбата за ръководство на общинските парцели.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР