*** София От 08.00 часа пред сградата на Военномедицинска академия

...
*** София От 08.00 часа пред сградата на Военномедицинска академия
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 10 март

*** София

От 08.00 часа пред постройката на Военномедицинска академия ще се организира обичайният брифинг за ограниченията против ковид.

От 10.00 часа в постройката на Министерски съвет ще се организира постоянно държавно съвещание.

От 10.00 часа пред Народното събрание до Паметника на Цар Освободител ще се организира акция под надпис „ НЕ на страха и суматохата от ковид “.

От 10.00 часа 10-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Цветомир Модев, Бойко Герасков, Емил Нешев, Желязко Новаков, Кирил Кирилов, Янчо Янков, Янко Новаков, Янчо Христов и Людмил Рахнев, упрекнати за контрабанда.

От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петър Москов, Адам Персенски, Любомир Димитров, Росен Алексиев и Юлияна Ценкова, упрекнати за занемареност в изключително огромни размери.

От 10.00 часа 16-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Тодор Събев, Владимир Рангелов, Илия Еленков, Ангел Ангелов, Величко Христов и Албена Ерендицова, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Веселин Минев, Методи Методиев и Росен Терзиев, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа в двора на 102 ОУ „ Панайот Волов” на ул. „ Звезда” 3 ще се организира публична гала „ Първа копка” във връзка със стартирането на строително-монтажните работи по модернизацията на учебното заведение.

От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Азиз Арман, Евгени Михайлов, Златка Атанасова и Марина Михайлова, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 12.00 часа на Мемориала на спасителите на ул. „ Московска” 33 ще бъде маркиран Денят на спасяването на евреите от България.

От 13.30 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Младен Милков, Мария Тръвнева, Полина Тръвнева, Ценка Георгиева, Николай Николов, Красимир Ченев, Пламен Чангов, Валентина Елкенева, Петър Петров и Колю Милков, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Лазгин Хусейн, Ивайло Димов и Али Хуссин, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Станислав Михайлов и Крум Райчев, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петко Стоянов, Иван Йосифов, Борислав Йоневски, Борислав Алексиев, Валери Владов, Васил Стоянов, Красимир Петров и Стефан Гевгелийски, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 14.30 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Валентин Христов, Николай Иванов, Иво Иванов, Красимир Бояджиев, Юлиян Кръстев, Красимир Лузев, Михаил Трайков, Добрин Димитров и Гриша Динков, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

*** Бургас

От 12.30 часа пред паметника на Благодарността в градско пространство „ Толерантност” сред улиците „ Александровска” и „ Богориди” ще бъде маркиран Ден на спасяването на българските евреи от Холокоста.

*** Варна

От 09.00 часа Варненският областен съд ще преглежда делото за потъването на кораба „ Хера “ през 2004 година. По време на случая край Босфора умират 19 моряци - 17 българи и двама украинци.

От 10.00 часа в Районен съд – Варна ще се организира конференция, на която ще бъдат показани отчетния отчет на институцията и систематизирани статистически данни за постъпленията от каузи през последната година, периодите на разглеждането им и натовареността на съдиите.

От 13.00 часа в Областна администрация Варна ще се организира заседание на Кризисния щаб по отношение на оповестената грипна зараза.

*** Пловдив

От 09.30 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото против жена, упрекната за укриване на налози за близо 470 хиляди лв..

От 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа жалбата на околните на умрял при злополука, които апелират оневиняването на мъжа, наказан за причиняване на пътния случай.

От 13.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа делото против двама души, формирано след жалбите на подсъдимите срещу присъдите им за ликвидиране на митнически чиновник.

От 14.00 в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото против двама души (майка и син), упрекнати за ликвидиране по изключително нечовечен метод.

От 14.30 часа президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще посети авиобаза „ Граф Игнатиево “.

От 15.00 в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото против трима души, упрекнати за иманярство.

*** Русе

От 10.00 часа в Зала 1 на Областната администрация ще се организира съвещание на Постоянната регионална комисия по просвета и туризъм.

*** Ямбол

От 14.00 часа в зала 100 на Общината ще се организира среща на управлението на Тракийски университет – Стара Загора и на факултет „ Техника и технологии “ – Ямбол с представители на просветителните институции от община Ямбол и региона.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР