*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се

...
*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 11 април

*** София

От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се организира постоянният брифинг на Националния действен щаб против ковид.

От 08.00 ч. в храм „ Успение Богородично “ ще бъде отслужена празнична полунощница. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

От 09.00 часа вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на труда и обществената политика Деница Сачева ще дадат брифинг в Министерски съвет.

От 17.00 ч. в храм „ Успение Богородично “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Благоевград

От 16.00 ч. в храм „ Свв. Седмочисленици “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Варна

От 15.00 ч. в храм „ Св. Блаж. Ксения Петербургска “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Враца

От 16.00 ч. в храм „ Свв. Равноапп. Константин и Елена “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Габрово

От 15.30 ч. в храм „ Препмчк Онуфрий Габровски “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Гоце Делчев

От 16.00 в храм „ Св. Троица “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

От 19.00 ч. в храм „ Св. Троица “ ще бъде отслужен Молебен при навсякъде разпространяване на смъртоносна болест. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Ловеч

От 09.00 ч. в храм „ Св. Троица “ Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия в Ловеч.

*** Пазарджик

От 09.00 часа в храм „ Св. Богородица “ Негово преосвещенство Константийският свещеник Яков ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия.

*** Пловдив

От 09.00 часа в митрополитския храм „ Св. вмчца Марина” Негово преосвещенство Знеполският свещеник Арсений ще оглави Златоустова архиерейска света Литургия на Лазарова.

*** Сандански

От 17.00 ч. в храм „ Животоносен източник на Пресвета Богородица “ ще бъде отслужена Възкресна бденна работа. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна черква.

*** Стара Загора

От 09.30 в храм „ Света Троица “ Негово висопреосвещенство старозагорския митрополит Киприан ще отслужи Света Божествена Златоустова литургия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР