*** София. От 07.45 часа ще се изтегли вариантът по математика

...
***
София. От 07.45 часа ще се изтегли вариантът по математика
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 16 юни 2022

***
София.
От 07.45 часа ще се изтегли разновидността по математика за националното външно оценяване за VII клас

***
София.
От 12.00 часа в Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Национален кръг „ За Македония “

***
София.
От 09.00 часа в София, ул. " Цар Калоян " 8, ет. 4 (Център за образование на юристи, зала 3.) ще се организира Кръгла маса взаимно с Посолството на Кралство Нидерландия в България на тематика: " Практически проблеми на обезщетяването на вреди, нанесени посредством медийни изявления. Баланс сред конкуриращи се права ". На събитието ще участват министърът на правораздаването на Република България госпожа Надежда Йорданова, както и зам.-министърът на правораздаването господин Борислав Ганчев, зам.-посланикът на Кралство Нидерландия в България Н. Пр. Юриен ван дер Хорст и ръководителят на Висшия адвокатски съвет доктор Ивайло Дерменджиев.

***
София.
От 10.00 часа в народен пресклуб, Българска телеграфна агенция, бул. Цариградско шосе № 49 Сдружение „ За налична и качествена храна “, ще организира конференция и обществено показване на формалния уеб страница на Сдружението www.zdkh.bg.

***
София.
От 11.00 часа в Детския отдел на Столична библиотека (пл. „ Славейков “ №4А) заместник-кметът Мирослав Боршош, Зорница Христова, Ясен Григоров и Андрей Младенов ще показват книгата „ Раковски супергерой “.

***
София.
От 13.00 часа в Конферентната зала на Българската стопанска камара ще се организира конференция на тематика " Състояние, проблеми и вероятности пред селското стопанство през призмата на поземлените връзки ".

***
София.
От 18.00 часа в Национална галерия/ Музей на изкуството от интервала на социализма ще бъде открита изложбата „ Последният първи “. Изложбата има за цел посредством облика на Тодор Живков в творбите на български и задгранични създатели да разкрие един комплициран аспект на изкуството от тоталитарната ера, а точно отношението „ изкуство-власт “.

***
Варна.
От 10.00 часа в Юнашкия салон във Варна ще започва конгрес, който Карин дом провежда по отношение на плана " Бебешка кутия ".

***
Варна.
От 11.00 часа в хотел „ Интернационал “, к. к. Златни пясъци, Варна, ще се организира конференция с присъединяване на Георги Гьоков, министър на труда и обществената политика, Джим Кроу - президент на Европейската асоциация на доставчиците на обществени услуги за хора с увреждания (EASPD) и Георги Георгиев, ръководител на Национален алианс за обществена отговорност във връзка развиване на обществените услуги в
новите условия на закона за обществените услуги и подзаконовата уредба

***
Варна.
От 12.30 часа в Зала 1 на Икономическия университет ще се организира конференция на УС на ИДЕС, която ще се организира директно преди старта на двудневната полемика на тематика: „ Счетоводството и одита в България – насъбраният опит след последните промени “.

***
Варна.
От 18.00 часа в Основната постройка на Република България „ Пенчо Славейков “ на бул. Сливница №34 ще се организира среща-разговор с Георги Генчев за неговата първа книга от поредицата за историята и развиването на професионалната снимка във Варна.

***
Варна.
От 19.00 часа на входа на Морската градина ще бъде открит 15-я Международен фотографски салон Варна 2022

***
Перник.
От 10.00 часа в Двореца на Културата в Перник (пл. Крака 1) ще се организира юношески разговор с госпожа Андриана Сукова, заместник-генерален шеф на генерална дирекция „ Трудова претовареност, обществени въпроси и приобщаване “ на Европейската комисия.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Германо-българския център за срещи в град Пловдив, ул. Екзарх-Йосиф 7А, Посланикът на Федерална република Германия в Република България господин Кристоф Айххорн ще отличи шестима български възпитаници.

***
Свищов.
От 20.00 часа на пл. " Алеко " ще се организира церемониален концерт-церемония Община Свищов ще означи 140-годишнината от основаването на Първата детска градина у нас.

***
Стара Загора.
От 15.00 часа в Зала 2 на Община Стара Загора ще се състои конференция
по план “Предоставяне на сложни грижи в ранна детска възраст в община Стара Загора “, финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство

***
Шумен.
От 10.30 часа в Административен съд - Шумен ще се организира съвещание по първото от делата на Изправи се.БГ в Шумен против ограбващото преизчисляване на пенсиите. Това е първото дело в Шумен, което чакаме да бъде оповестено за решение. Изправи се.БГ заведе над 150 каузи на пенсионери от цялата страна против метода, по който бяха увеличени пенсиите при започване на годината, ощетявайки пенсионерите.

***
Шумен.
От 1800 часа в Художествена изложба " Елена Карамихайлова " ще се открие годишната галерия на " Арт " школа и клуб " Информационни технологии " към ЦПЛР-ОДК " Анастас Стоянов " гр. Шумен. Молбата ни е да публикувате информацията на страниците си.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР