*** София От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен

...
*** София От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 3 юни

*** София

От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен изпитния вид за втория наложителен държавен зрелостен изпит.

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния действен щаб ще направи известие.

От 09.00 ч. ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

От 09.00 ч. в Софийския зоопарк ще бъде маркиран рожденият ден на индийската слоница Артайда – знак на Софийския зоопарк.

От 10.00 часа ще се организира постоянното държавно съвещание.

От 11.00 часа в зала „ Музейна “ на БЧК ще се организира конференция за готовността на водните спасители за летния сезон.

От 14.00 ч. в зала „ Изток “ на Народното събрание ще се организира съвещание на Комисията по икономическа политика и туризъм.

От 14.30 в зала 248 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " ще се организира съвещание на Комисията по образованието и науката.

От 14.30 в зала 1 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " ще се организира съвещание на Комисията по труда, обществената и демографската политика.

От 14.30 в зала 238 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " ще се организира съвещание на Комисията по правни въпроси.

От 14.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " ще се организира съвещание на Комисия по земеделието и храните.

От 14.30 ч. в зала 232 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " ще се организира съвещание на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

От 15.30 ч. в зала 134 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " ще се организира съвещание на Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои взаимна конференция на кмета на Община Свищов Генчо Генчев и ректора на СА „ Д. А. Ценов " проф. доктор Марияна Божинова.

*** Видин

От 11.00 ч., в залата на Общинския съвет кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков и заместник-кметът Борислава Борисова ще връчат трудовите контракти на наетите лица по план " Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Видин ", който се осъществя по Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси " 2014-2020 година

*** Перник

От 09.30 часа в зала „ Панорама “ ще се организира съвещание на Общински съвет – Перник.

*** Пловдив

От 10.00 ч. на ул. „ Орфей “ кметът на Пловдив Здравко Димитров и кмета на региона Димитър Колев ще открият публично първия общински многоетажен паркинг в Пловдив.

*** Стара Загора

От 12.00 ч. в парк „ Пети октомври “ екип от експерти от Асоциацията на арбористите в България ще извърши проява на професионална грижа към дърветата в Стара Загора.

*** Търговище

От 10.00 часа пред Драматичния спектакъл ще бъде самостоятелен детски ъгъл в границите на базара на пчелни артикули.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР