София. Още една безплатна зарядна станция за електромобили заработи в

...
София. Още една безплатна зарядна станция за електромобили заработи в
Коментари Харесай

Бургас: До парк Арена ОЗК монтираха станция за безплатно зареждане на електромобили

София. Още една безвъзмездна зарядна станция за електрически автомобили проработи в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Общината. Тя се намира на паркинга на спортния комплекс Парк " Арена ОЗК ". Съоръжението е обезпечено от eCars (https://shop.elektromobili.bg/) по самодейност на Община Бургас. Това е част от нейната поредна политика за поощряване потреблението на щадящ околната среда превоз. В Бургас станции за гратис зареждане могат да се употребяват още в открития общински паркинг на ул. " Гурко " и в подземния до Операта, а електрическите коли паркират гратис в градската синя зона.
Новата зарядна станция е eCars IDA с мощ 22 кВт. Зареждането през нея става доста бързо. Може да се употребява от чисти електрически автомобили и хибриди.
Спортен комплекс Парк " Арена ОЗК " за малко време се трансформира в едно от най-притегателните места в Бургас. Зарядната станция обогатява палитрата от услуги, които се оферират там: затрупан плувен басейн; футболно игрище; открити тенис кортове; фитнес зала; сауна; парна баня; кафене; детска площадка; наземен паркинг с потенциал 167 паркоместа и 4 за рейсове.
Плувният басейн е с олимпийски размери 25 на 50 м., дълбочина от 2 до 3 м. и с оптимален потенциал 100 човека/час. Съоръжението е предопределено за целогодишно прилагане, с потенциал на трибуните 1 200 седящи места. Основните спортове, които могат да се практикуват в него, са плуване, водна топка и синхронно плуване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР