София. Опасен прецедент е отхвърлянето на предложението ни в сградите

...
София. Опасен прецедент е отхвърлянето на предложението ни в сградите
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ - СДС: Опасен прецедент е отхвърлянето на предложението ни в сградите на Народното събрание да се влиза със зелен сертификат

София. Опасен казус е отхвърлянето на предлагането ни в постройките на Народното събрание да се влиза със зелен документ. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Декларацията от името на ПГ на ГЕБ - Съюз на демократичните сили е предизвикана от рисковият казус, с който стартира работата си 47-ото Народно заседание, а точно през вчерашния ден Председателският съвет отхвърли предлагането на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в постройките на Народното събрание да се влиза със зелен документ, антигенен тест или PCR тест. Това решение на болшинството на променята по своят темперамент има няколко последствия или аспекта. На първо място може би то дефинира кой в тази страна се смята за богопомазана или богопомазан. Тези, които не желаят да съблюдават ограниченията, законите, наредбите, заповедите, сякаш само се намират в тази пленарна зала ", сподели още Десислава Атанасова.

" На второ място се потвърди, че клетвата - да се съблюдава Конституцията и закона, евентуално за част от вас не важеше и в качеството им на министри, а и в качеството им на народни представители и все още. На трето място- за вас освен двойният стандарт е норма, явно, само че и показвате, че не зачитате труда на българските лекари, които се борят две години с пандемията, скръбта на всчики, изгубили свои близки и родственици, само че и за вас човешкият живот и здравето на вашите сътрудници, работещите в администрацията, публицистите няма никакво значение ", добави още Десислава Атанасова.

Тя попита дали това е новият морал в политиката. " Нали единствено преди дни заявихте, че ще се влага нов смисъл в думата депутат. Очевидно новият смисъл е, че за народните представители могат едни правила да съществуват, за всички останали българи, са други ", добави още ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Според нея народните представители би трябвало да дават персонален образец.

Десислава Атанасова предложи две решения в заповедта на министъра на опазването на здравето да бъде включено условието за зелен документ и за Народното събрание или втори вид решение да анулира за територията на Република България условието за представянето на този документ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР