София. обяви, че вече над 10 000 служители работят за

...
София. обяви, че вече над 10 000 служители работят за
Коментари Харесай

Над 10 000 души в света работят за Endava, един от фокусите за разрастване в региона е българският пазар

София. разгласи, че към този момент над 10 000 чиновници работят за компанията в международен мащаб, наети в близки до клиентите места в Западна Европа, Обединеното кралство, Съединените щати, Австралия и Сингапур, както и в развойни центрове в Централна Европа и Латинска Америка, оповестиха от Interimage.bg .

„ Преминаването на тази граница приказва доста повече за нашия метод, в сравнение с за нашия триумф. В Endava задачата в никакъв случай не е била да сме просто огромна компания. Винаги сме се стремили да имаме невероятни екипи, които правят прелестна работа за нашите клиенти и които от своя страна се връщат при нас с нови планове. Това разрешава на Endava като цяло да пораства, което от своя страна отваря благоприятни условия за напредък в организацията за нашите хора, благоприятни условия да развиват кариерата си, да поемат по-важни задания и отговорности редом с развиването на компанията ”, съобщи Джон Котерел, основен изпълнителен шеф на Endava.

Десетте хиляди чиновници на Endava в международен мащаб работят в многофункционални екипи, формирани от способни софтуерни инженери с друга подготовка и опит, всички фокусирани върху даването на качествени услуги на нашите клиенти.

на Endava да диверсифицира и развива както гамата от умения и качества на своите екипи, по този начин и другите видове планове, по които работи и опциите да поеме цялостна отговорност за комплицираните решения, които доставя на необятен набор от промишлености.

, която участва в България от 2017 година, към този момент оперира от 4 града на страната, като предишния месец разгласи разширението си в Пловдив, Варна и Русе. Новите хъбове ще добавят екипите, намиращи се в София, които към този момент работят за компанията.

В момента над 5000 чиновници в района (България, Молдова, Румъния) са ангажирани в планове на клиенти в областта на заплащанията, финансовите услуги, TMT (технологии, медии и телекомуникации) и логистиката. Endava е една от най-големите софтуерни компании в България и измежду най-желаните IT работодатели, като непрестанно уголемява екипа си.

„ България постоянно е била жизненоважен за нашето развиване пазар, тъй като тук имаме доста надарени софтуерни инженери, както и работеща интернет инфраструктура. Тази година взехме решение да преминем към хибридния модел на работа, да открием нови оперативни центрове в общности с огромен капацитет за развиване и да консолидираме активността във към този момент съществуващите. Постигнахме напредък в офиса на Endava в София. Започнахме да привличаме хора в Пловдив, Варна и Русе, като по този метод формирахме първите екипи на Endava отвън столицата, като предоставихме благоприятни условия за кариера посредством въвеждане на нови пълномощия и дадохме опция на нашите хора непрестанно да се учат, развиват и израстват в своята IT кариера, “ сподели Дариус Стефан, управител на Endava България.

Докато бележи напредък, Endava продължава да построява постоянна корпоративна просвета, ръководена от полезностите ѝ и главната ѝ цел. Това води до непрекъснатото развиване, като сега компанията регистрира ритъм на текучество под междинното за пазара.

За Endava:
Endava е водач в даването на най-съвременни софтуерни услуги и поддържа своите клиенти в развиването на техните лични организации посредством потребление на мащабируеми Agile корпоративни решения. Endava работи безупречно със своите клиенти, като се интегрира елементарно с техните екипи, катализира хрумвания и дава постоянни решения.

Компанията оказва помощ на клиентите си да просперират в ерата на дигитализацията, предлагайки решения учредени на опит, оказвайки цялостна поддръжка, започвайки от генерирането на хрумвания до създаването и внедряването на артикули, платформи и решения. Endava поддържа клиентите си от екосистемата на разплащателните услуги; банковото дело; технологиите медиите и телекомуникациите (TMT); потребителските продукти; логистиката и здравния бранш.

Към 30-и септември 2021 година Endava има 9 616 чиновници, ангажирани в основните офиси в Австралия, Австрия, Дания, Германия, Ирландия, Нидерландия, Сингапур, Швейцария, Англия, Съединени американски щати и в развойни центрове в Европейския съюз: България, Хърватия, Румъния и Словения; централноевропейски страни: Босна и Херцеговина, Молдова, Северна Македония и Сърбия; а също и в Латинска Америка: Аржентина, Колумбия, Мексико, Уругвай и Венецуела.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР