София. Образувано е досъдебно производство за убийство. След запознаване с

...
София. Образувано е досъдебно производство за убийство. След запознаване с
Коментари Харесай

Наблюдаващ прокурор Ралица Данкова: Предстои извършителят на убийството в село Лесново да бъде привлечен като обвиняем, ще внесем искане за постоянното му задържане

София. Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране. След запознаване с материалите по делото в допълнение квалификацията ще бъде прецизирана и е допустимо да бъде повдигнато обвиняване за дипломиран случай на ликвидиране. Това сподели на брифинг в Софийска окръжна прокуратура наблюдаващият прокурор за случая в село Лесново, при който мъж беше убит след битов скандал, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Извършителят е хванат. Предстои привличането му като обвинен и задържането му за 72 часа “, уточни тя. „ Делото ще бъде импортирано с искане за взимане на непрекъсната мярка задържане под стража. Към момента не престават неотложните дейности по следствието. Не мога да ви дам информация за типа на револвера. Назначена е експертиза, само че имаме съображение да допускаме, че откритото оръжие е това, с което е осъществено убийството “, сподели още наблюдаващият прокурор.
„ Фокус “ напомня: Млад мъж беше убит при битов скандал в село Лесново в събота вечерта. Конфликтът е зародил сред двама мъже към 20.00 часа пред магазин в центъра на селото, което се намира в община Елин Пелин. Единият от тях е извадил преправен газов револвер и е прострелял другия, който е умрял. Впоследствие причинителят се е барикадирал в дома си, само че рано тази заран е арестуван от чиновници на СОБТ.
Биляна ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР