София. Областният управител на Перник приветства участниците и откри XIX-ия

...
София. Областният управител на Перник приветства участниците и откри XIX-ия
Коментари Харесай

Областният управител на Перник приветства участниците и откри XIX-ия волейболен турнир за купа „Борис Гюдеров”

София. Областният шеф на Перник приветства участниците и откри XIX-ия волейболен шампионат за купа „ Борис Гюдеров ”. Това оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация. Волейболната конкуренция е под егидата на Община Перник и Волейболен клуб Миньор.
Проявата, която се организира през днешния ден и на следващия ден, е в памет на изтъкнатия български национал и едно от най-големите имена в родния волейбол от предишното Борис Гюдеров и се организира в едноименната зала в регионалния град.
По покана на президента на клуба Петър Първанов измежду специфичните посетители на откриването бе и регионалният шеф Ирена Соколова.
" Днес даваме старт на провеждането на обичайния шампионат за купа " Борис Гюдеров ". Името на този състезател вечно оставя ярка следа в спортната популярност на Перник. То е знак на подражателство, атрактивна и спортсменска игра. Радващо е, че в тези два дни, волейболисти от четири тима ще показват своите умения и забележително майсторство в едно положително дерби, което публиката ще следи и проучва ", съобщи губернаторът.
В тазгодишното издание на шампионата ще вземат участие четири отбора, като посетители на Миньор ще бъдат столичните Левски София, ЦСКА и Славия, които са участници в Суперлигата на България.
Надпреварата се организира по схемата на директната елиминация, като спечелилите от двете двойки ще се изправят на край на идващия ден 10 октомври, а победените ще играят за 3-4 място.
Състезанието е вписано и в календара на волейболната федерация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР