София. Обикновено сценаристите на всички събития в България се намират

...
София. Обикновено сценаристите на всички събития в България се намират
Коментари Харесай

Евгений Михайлов, режисьор: Обикновено сценаристите на всички събития в България се намират в Москва

София. Обикновено сценаристите на всички събития в България се намират в Москва. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Евгений Михайлов, режисьор и политик. Той даде за образец Възродителния развой от 70-те години на минали век, българската перестройка и внедряването на сътрудници на Държавна сигурност в основни институции, демократични партии, банки и държавни предприятия.

„ Този сюжет го осъществиха добре, ние сега сърбаме попарата. По-младите нито чуват, нито схващат, какво се случва, само че ще го схванат след няколко години. Дано този сюжет пропадне най-малко в цялостната си реализация, тъй като сега той към този момент се извършва. Дори това, което сега става, конфликтът сред така наречен патриоти и Движение за права и свободи, отново е част от този сюжет. Този пинг-понг на основаване на етническо напрежение го гледахме в осъществяване на „ Атака “, по-късно на Вътрешна македонска революционна организация, в този момент в осъществяване на Обединени патриоти. Всичко това е игра с живота и ориста на България, която се пробва да влезе в Европа, с цел да заживеем като европейци, само че някой непрестанно ни дърпа. Това тикане надолу в тинята на застоя на руската и съветската стопанска система и система ще направи от България едно място, от което ще се чуди човек по какъв начин да избяга, както преди 1989 година. Точно тази независимост сега се оспорва “, разяснява Евгений Михайлов.

Евгений Михайлов напомни, че е взел участие в политическите събития при започване на 90-те години.

„ Сега тогавашният следовател Бойко Рашков през днешния ден е заместник-министър ръководител и министър на вътрешните работи в натовска и европейска България. Жан Виденов, по чието време банкрутира България и в митингите за неговото премахване участвах много ефективно, в този момент се връща в българската политика да наложи лявата концепция. Това, което в този момент се случва, го правя оценка освен в границите на този един месец, а още предходната година при поръчките за силовите дейности на президента Радев, който излезе с юмрука. Още тогава описах какво чакам да се случи, какво се цели да се случи и ето след една година близо дочакахме да се случи. Не мога да не направя връзка с разкритията и глобите по закона „ Магнитски “, осъществени от Съединени американски щати с подписа на президента Джо Байдън и тогавашното заявление на българския президент Румен Радев преди една година, че изпитва по-голямо доверие към Васил Божков, в сравнение с към неговите обвинители – прокуратурата. Веднага след обвиняванията против Васил Божков започнаха митингите и компроматите в медиите. Вече след влизането на прокуратурата в кабинета на един от съветниците на президента поради подозрения за приключване на информация стартира и същинската офанзива към държавното управление и основния прокурор. обособен въпрос е дали одобрявам Иван Гешев или Бойко Борисов. Това са събитията, тяхната взаимовръзка, логичност и това не може да не разсънва паника, че този план, въпреки и със забавяне, съумя. Но очевидно времето е било употребявано, с цел да може доста добре да се приготви графикът за незабавните дейности, които служебното държавно управление, призвано да организира почтени и честни избори, да стартира с осъществяване на заръката на всички, които замерваха знаците на българската държавност и герб с яйца, домати, камъни, да се извърши техният апел за изчегъртване. Сега всеки ден ни споделят, че се изчегъртва институция след институция, човек след човек “, добави Евгений Михайлов.

Не може да се изчегъртва нещо, което е направено пред тези 10 години, сподели още той.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР