София няма време за губене в партийни боричкания и хаотични

...
София няма време за губене в партийни боричкания и хаотични
Коментари Харесай

Фандъкова след клетвата: София няма време за губене в партийни боричкания

София няма време за губене в партийни боричкания и безредни придвижвания, съобщи новоизбраният кмет на столицата Йорданка Фандъкова в словото си по време на първата тържествена сесия на Столичния общински съвет.

„ Днес подписваме клетвения лист и нашата първа отговорност е тази към хората на София “, сподели тя на новите общински съветници и увери: „ Решенията, които ще взимаме, са решения за града “.

„ Минахме през тежка акция, в която се споделиха доста неща – и истини, и неистини. Едно заричане обаче ни обединяваше и това е обещанието за смяна. Промяна не за един или различен, а смяна за града. Промяната за София е само в развиването и действителната работа, тъй като смяната не е девиз, а посока и цел. За нея е нужна храброст “, счита градоначалникът на столицата.

Тя увери, че вратата на кабинета ѝ ще бъде отворена за диалози, хрумвания и положителни решения. Фандъкова даде обещание обаче, че няма да поддържа популизма, както и потребление на града за „ решение на партийни задания “.

Йорданка Фандъкова още веднъж удостовери, че готви предложение за структурни промени в работата на Столична община, които ще бъдат показани на съветниците до месец. Те ще целят да подсигуряват повече гласност и надзор в работата на администрацията.

„ За това предлагам и нови ресори - „ Строителство “, „ Дигитализация и вложения “ и „ Транспорт “. Това са огромните мотори за смяната на София и това е метода да осигурим скоростта на развиване “, счита новоизбраният столичен кмет. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР