София. Няма как със стари подходи да се реализират нови

...
София. Няма как със стари подходи да се реализират нови
Коментари Харесай

Росен Димитров, ДПС: Няма как със стари подходи да се реализират нови политики

София. Няма по какъв начин със остарели подходи да се осъществят нови политики. Това съобщи Росен Димитров, претендент за депутат от листата на Движение за права и свободи, в 25 МИР-София, за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ . Ковид рецесията ни сподели липса на предвидимост и систематичен метод при ръководството на здравната, обществена и икономическа сфера, означи Димитров. Според претендента за депутат мярката 60/40 е дала непълен резултат. За да се даде подтик на стопанската система би трябвало да се стартира с инструментариума, каквато е програмата на Движение за права и свободи за ускорено и догонващо развиване, уточни той.

„ От 2017 година насам ние приказваме за чист въздух, чиста сила, чиста вода, високи технологии и включването на дейните жители в процеса на политиката. На 2 май 2018 година Европейска комисия показа законодателни решения за Многогодишната финансова рамка за интервала 2021/27 година, там са залегнали всички цели на нашата стратегия. Тук приказваме за изпреварване на политиките на Европейски Съюз и нашата партия бе подготвена една година по-рано да проработи по значимите за общността тематики. През целия мандат на 44 Народно събрание нашата Парламентарна група приказва за нуждата от дейности в тази посока, само че без резултат. “

Росен Димитров добави, че програмата на Движение за права и свободи е пътна карта за стопански напредък и постепенен скок още през идващото 45 Народно събрание. Той изрази вяра на идните избори жителите да изберат да гласоподават за политики и стратегии.

Евелина БРАНИМИРОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР