София. Няма да коментираме резултати преди да приключи паралелното ни

...
София. Няма да коментираме резултати преди да приключи паралелното ни
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Георги Свиленски, БСП: Няма да коментираме резултати преди да приключи паралелното ни преброяване, предварителните данни са разнопосочни

София. Няма да разясняваме резултати преди да завърши паралелното ни броене, предварителните данни са разнопосочни. Това сподели в изказване след изборния ден заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Георги Свиленски, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Той уточни, че предварителните данни от екзит половете са доста разнопосочни. „ Няма да разясняваме резултатите преди да завърши паралелното броене “, добави Свиленски. Той посочи, че на следващия ден Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия ще заседава и по-късно ще има конференция.
„ Днес бяха извършени европейски избори “, сподели Свиленски. Той уточни, че Българска социалистическа партия е очаквала българите да бъдат дейни в днешния ден. „ Искам да благодаря на всички български жители, които не се поведоха, които не се поддадоха гласът им да бъде платен, които не се уплашиха от това, че ще бъдат изгонени от работа, които не се уплашиха, че техните деца и внуци ще бъдат освободени от работа “, добави Свиленски.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР