София. Нужна е визия да всяко населено място, защото местните

...
София. Нужна е визия да всяко населено място, защото местните
Коментари Харесай

Жителите на село Казичене към депутатите от ПГ на БСП за България Николай Цонков и Петър Витанов: Нужна е Визия за всяко населено място

София. Нужна е визия да всяко обитаемо място, тъй като локалните проблеми ни тормозят не по-малко от националните ". Това споделиха жителите на село Казичене, Столична община, с народните представители ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Николай Цонков и Петър Витанов, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия .
„ Визия за България “ съставлява дълготраен документ за ръководство на страната, чийто финален вид бихме желали да изработим с присъединяване на вас – българските жители “, обърна се към хората Николай Цонков. „ Искаме да покажем, че страната може да се развива по различен метод. Да реализираме консенсус в българското общество- по какъв начин да наподобява България, в действителност обществена страна, както е записано в Конституцията. Да имаме гратис и налично опазване на здравето и обучение. Не желаеме да бъдем на челни места в класациите за смъртност, ниска раждаемост, престъпност, високи равнища на корупция. Затова би трябвало да променим модела, по който се ръководи страната “, уверен е Цонков. Той изясни, че с цел да се преборим с демографската злополука, би трябвало да има задоволително средства – стопански принадлежности, с които това да се реализира. „ Ето за какво предлагаме обществени тласъци за откриване на работни места и предприятия в изостаналите райони на страната. Икономическата политика би трябвало да бъде на районен принцип, ориентирана към най-нуждаещите се обитаеми места. Затова ще бъде основан фонд, който да влага в избрани райони на страната целеустремено “, обясни националният представител.
Николай Цонков срещна участниците в срещата с претекстовете на Българска социалистическа партия за вота на съмнение по тематиката „ Здравеопазване “ и по какъв начин е минал дебатът по него в Народното събрание.
„ България е единствената страна, която няма национална теория. Кауза, която да надвишава един управнически мандат, без значение кой е в ръководството. Една от задачите на „ Визия за България “ е да даде такава надпартийна идея. Проектът прави хората съпричастни към процеса по взимане на решения за ускореното развиване на нашата страна. Визията е протегната ръка, надхвърляща рамките на партията “, това сподели Петър Витанов. Според него този документ дава отговор и на въпроса- кой би бил възможният сътрудник на Българска социалистическа партия в ръководството – този, който схване „ Визия за България “. „ Тя е алтернативата и има капацитета да бъде тъкмо подобен документ - със стратегически взор, който надвишава рамките на един управнически мандат “, безапелационен е Витанов. „ Когато споделяме, че желаеме нов модел на ръководство, в това включваме и смяна в данъчната политика – ключ към превъзмогване на неравенствата. Във всяка една развита европейска страна данъкът е напредничав. Защото в този момент в България данъчното задължение пада върху най-бедните хора. А това е надълбоко незаслужено “, съобщи той. „ Надяваме се „ Визия за България “ да бъде в основата на едно бъдещо ново, съвременно, ляво, обществено и заслужено ръководство “, сподели в умозаключение Петър Витанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР