София. Нови тенденции от света на инвестициите ще бъдат представени

...
София. Нови тенденции от света на инвестициите ще бъдат представени
Коментари Харесай

Нови тенденции от света на инвестициите ще бъдат представени на Експо „Моите пари“ 2018

София. Нови трендове от света на вложенията ще бъдат показани на Експо „ Моите пари “ 2018. Процесът по взимане на решение по кое време и какъв брой да влагаме изисква внимание, съвещания и най-много време – колкото по-рано стартираме да влагаме част от спестяванията си, толкоз повече средства ще сме натрупали след години. Това споделя Цветослав Цачев, основен капиталов съветник на ЕЛАНА Трейдинг и преподавател в идното второ издание на Експо „ Моите пари “. Според него вложението би трябвало да се преглежда и схваща като дълъг развой, който върви редом с професионалното развиване и спестените приходи. Това оповестиха от Експо „ Моите пари ” 2018 .
Най-важните правила в вложението, съгласно Цветослав Цачев, са постоянството и вярното разпределение на риска. Те са годни както за елементарния спестител, който разполага с няколко хиляди лв. „ за черни дни “, по този начин и за притежателите на огромни компании, които всекидневно боравят с огромни суми пари за задачите на своя бизнес. „ Спазването на тези правила за дълъг интервал от време е факторът, който основава цената на инвестицията “ – акцентира Цветослав Цачев.
Вземането на решение за инвестиция би трябвало да бъде придружено от ясно схващане за минималния капитал, с който би трябвало да разполагаме. Той, от своя страна, следва да е съгласуван с разноските за вложение. „ Не е рационално да се платят 20 лв. такса за инвестиция от 150 лв., тъй като това ще минимизира доходността за няколко години напред “ – коментира Цветослав Цачев. Минималният капитал зависи също по този начин от финансовия инструмент, в който се влага, както и дали се търси систематизиране в няколко скъпи бумаги. Поради тези фактори, той може да варира от 300 лв. до 3000 $.
Най-големите преимущества на Експо „ Моите пари “ са достъпността и полезността за хората, смята Цветослав Цачев. Макар че България към момента наваксва някои от положителните европейски практики в областта на вложенията, е все по-видимо желанието за смяна и напредък.
Експо „ Моите пари “ 2018 ще се организира на 27 и 28 октомври в зала София на конферентния център Интерпред. Лекцията на Цветослав Цачев на тематика „ Пасивно или интензивно вложение “ е част от панела „ Лично финансово обмисляне “, с който ще стартира първият ден от семинарната стратегия.
Освен опциите за вложения, ще бъдат наранени още тематиките за пенсионно обезпечаване, жилищно и потребителско кредитиране, цифрово банкиране, финансова просветеност на децата и други. Входът за събитието е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР