София. Ние искаме стабилност и даваме перспектива - днес се

...
София. Ние искаме стабилност и даваме перспектива - днес се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Ние искаме стабилност и даваме перспектива - днес се докарахме до състояние никой да не говори с никого в парламента

София. Ние желаеме непоклатимост и даваме вероятност - през днешния ден се докарахме до положение никой да не приказва с никого в Народното събрание. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Уважаеми сътрудници, народни представители, има разнообразни времена, разнообразни парламенти. Ние не приказваме с ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация не говореха с Атака, а Марешки с Движение за права и свободи ", изясни Нинова. По думите й обаче в никакъв случай не е било никой да не приказва с никого в един парламент.

" Днес и в този момент се докарахме до това положение. Никой да не приказва с никого. Ще минат и тези избори, които се задават, само че втори подобен неуспех и изключително в рецесия, хората няма да ни простят. Преди три седмици ви казахме, че навлизаме в политическа рецесия. Е, към този момент сме изправени пред нея. В рецесия се желае разсъдък, непоклатимост и вероятност. Ние имаме решение. Ние желаеме непоклатимост и даваме вероятност. Остава да се откри разсъдък в бъдещия парламент за положителното на България и с грижа за хората ", съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР