София. Ние даваме конкретни примери за това по какъв начин

...
София. Ние даваме конкретни примери за това по какъв начин
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Валери Симеонов: Ние казваме какво сме направили, другите говорят какво ще направят

София. Ние даваме съответни образци за това по какъв метод сме съдействали за развиването на България. А всички останали приказват за това какво ще създадат. За това сме другата коалиция. Време е хората да видят кой какво е приключил и да си създадат извода. Това съобщи лидерът на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) “ Валери Симеонов на среща със симпатизанти в Сандански през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на НФСБ .
Кампанията на родолюбивата коалиция продължава с дейни срещи с хората по места. „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) “ се явяват на идните избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.
Валери Симеонов съобщи, че в Европейския парламент би трябвало да влязат хора, които ще правят работа. „ Защото, това, което видяхме с пакета „ Мобилност “ ще се повтори, в случай че в Европейския парламент отидат същите хора ", уточни Валери Симеонов.
„ В Европейския парламент би трябвало да бъдат изпратени дейни и поредни хора, които да наблюдават проблемите още в зародиш. Защото пакетът „ Мобилност ” е от 4 години. Къде бяха нашите депутати през това време? ”, реагира Валери Симеонов. Той акцентира, че при сходни обстановки би трябвало да се търсят съидейници и обединяване на ползите на България с други страни в Европейския съюз в лицето на Унгария, Словакия, Полша, Литва, Латвия, Естония и други, тъй като 17-те български евродепутати са една доста дребна част от огромния Екологичен потенциал.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР