София. Невключването на Сергей Станишев в листата на БСП показва,

...
София. Невключването на Сергей Станишев в листата на БСП показва,
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Невключването на Сергей Станишев в листата на БСП показва, че нашите опоненти вече нямат нищо общо с европейските социалисти

София. Невключването на Сергей Станишев в листата на Българска социалистическа партия демонстрира, че нашите съперници към този момент нямат нищо общо с европейските социалисти. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на представянето на политическата платформа на партията за евроизборите, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Тези избори са значими, тъй като фактически доста Троянски коне ще влязат в Екологичен потенциал и това е видно “, разяснява Борисов.„ Навсякъде, където отидем, България се сочи за образец за това, което вършим “, сподели още той и напомни за всички значими срещи, които са се провели по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, както и през последните дни.
„ В момента имаме един българин на най-голям пост в света – Сергей Станишев, водачът на ПЕС, левият Манфред Вебер. Невключването му в листата демонстрира, че нашите съперници към този момент нямат нищо общо с европейските социалисти – това ще бъде тълкуванието на открито “, разяснява Борисов.
Той уточни, че в това време противоречивият министър Красен Кралев е подписал съглашение за общо осъществяване на Европейско и Световно по футбол. „ И " Играта на тронове ", и " Междузвездни войни " ги снимаха в Ирландия, а не в България единствено тъй като те са им дали по-добри оферти от тяхната киноиндустрия. Ние караме още по инерция “, уточни Борисов и заръча на министрите си да се работи по този въпрос.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР